Emisiunea fenomen care apare la Pro TV. Planul șefilor care ia fața rivalilor, va fi show total

Corina Oprea 14.05.2023, 17:00
Emisiunea fenomen care apare la Pro TV. Planul șefilor care ia fața rivalilor, va fi show total

Surprize mari pentru telespectatori! ProTV pregătește o emisiune cu care speră să dea lovitura și să facă furori. Este vorba despre un concept nou, care promite să-i țină pe cei de acasă cu sufletul la gură. Vezi ce au pregătit producătorii și când începe show-ul de zile mari!

Surprize mari din partea ProTV

ProTV a făcut in anunț important pentru toți fanii. Aflăm de la oficiali că aduc pe micile ecrane un nou format de dating, pentru care s-au pregătit intens. A fost cumpărat și de Antena1 încă din 2020, dar nu a mai fost finalizat, mai ales că deja au Insula Iubirii, cu care se bucură de mare succes.

Emisiunea este făcută după una din Marea Britanie și este acum în faza de înscrieri. ProTV a făcut deja anunțul în mediul online, unde i-a invitat pe doritori să se înscrie în competiția care îi poate ajuta să își găsească sufletul pereche.

„Fenomenul mondial Love Island a ajuns acum în România! Eşti singur, dar pregătit să te îndrăgosteşti?

Vino pe insula pe care te vei distra şi vei cunoaşte dragostea adevărată. Înscrie-te la casting şi pregăteşte-te de plecare”, este anunțul ProTV.

Totul despre formatul noii emisiuni

Formatul Love Island este destinat fetelor și băieților cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani. Aceștia sunt trimiși pe o insulă pustie, unde vor sta acolo supravegheați video permanent.

Atenție! Toți cei aflați pe insulă trebuie să aibă un partener acolo, fie că este vorba despre o relație de prietenie sau una întemeiată, spre exemplu, în scop de afaceri. În Marea Britanie, premiul cel mare este de 50.000 de euro, dar în România nu au fost publicate astfel de informații.

Se cuplează încă din prima zi pe insulă, dar pe parcursul competiției se vor decupla. Cine rămâne singur va fi trimis direct acasă. De asemenea, „insularii” pot fi eliminaţi şi prin votul public, pentru că cei de acasă le pot decide soarta prin intermediul unei aplicații pe care o iau pe telefoane.

Mai multe reguli vor fi comunicate când va începe show-ul, pentru cei interesați. Nu se știe, însă, data exactă la care va începe emisiunea.

Urmăriți Impact.ro și pe