Surpriză uriașă pentru români. O emisiune celebră revine la TV. A făcut furori în anii 2000

Stan Filon 25.04.2023, 13:24
Surpriză uriașă pentru români. O emisiune celebră revine la TV. A făcut furori în anii 2000

O surpriză uriașă pentru români ar putea veni de la Televiziunea Publică, care se pregătește să readucă în România un format de emisiune care a făcut furori la noi în țară în anii 2000. A fost, de fapt, primul reality-show care a fost difuzat în România.

Surpriză uriașă pentru români adusă de TVR

Așadar, primul reality-show care a fost difuzat vreodată în România se pregătește să revină pe micile ecrane, după o absență de mai bine de 20 de ani. Vorbim despre celebrul format „Big Brother”, care ar putea fi revăzut pe micile ecrane chiar la Televiziunea Publică. Această emisiune a fost difuzată pentru prima dată de PrimaTV, timp de două sezone. Primul a fost în anul 2003, iar cel de-al doilea în 2004. La emisiunea TVR vor participa doar vedete, potrivit primelor informații apărute în presă.

Celebrul format de televiziune presupune ca participanții să trăiască într-o casă izolată și să fie filmați în permamență. În plus, ei nu au acces la televizoare, internet, ziare sau ceasuri. Concurenții trebuie să facă în fiecare zi diferite misiuni, iar la finalul zilei primesc tot felul de avantaje dacă duc la bun sfârșit cerințele. La finalul săptămânii concurenții supun spre eliminare doi membri ai casei, iar cel care primește cele mai puține voturi din partea publicului va părăsi concursul.

Surpriza uriasa pentru romani
Surpriza uriasa pentru romani

La emisiune vor participa vedete consacrate din România

Televiziunea Română vrea ca la acest show de televiziune să participe doar vedete care să aibă un impact mare asupra publicului și să fie cunoscute la nivelul întregii țări.

„Se dorește relansarea show-ului într-o formulă complet reînnoită, ce are la bază o nouă viziune a formatului prin care se pune accentul pe valoarea umană a fiecărui concurent”, se arată în expunerea de motive care a ajuns pe masa Consiliului Director al Societății Române de Televiziune.

„Pot decurge teme importante ale societății noastre. Solidaritatea feminină, integrarea socială a persoanelor cu dizabilități, discriminări rasiale, problema singurătății și fenomenul însingurării, importanța relațiilor dintre copii și părinți și traumele care pot avea loc pe parcursul copilăriei precum și efectele acestora pe termen lung. În grila SRTv nu există un program complex de reality show cu elemente de divertisment care să corespundă misiunii asumate de SRTv că «trebuie să reprezinte principala sursă de informație, educație și divertisment a românilor»”, se mai precizează în expunerea de motive.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...