Ellie White a avut Covid-19! Artista a povestit cum a trecut peste

Ana Anitoiu 07.11.2020, 16:25
Ellie White a avut Covid-19! Artista a povestit cum a trecut peste

Cântăreața Ellie White și soțul ei au avut Covid-19. Artista a povestit cum au reușit să treacă peste și a dezvăluit ce crede despre noul coronavirus.

Cum a trecut Ellie White peste Covid-19. Ce simptome au avut ea și soțul ei

Ellie White și soțul ei, impresarul Doru Tincă, au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus, la începutul lunii octombrie. Dacă în cazul ei, simptomele au fost de gripă, cele ale soțului ei au fost mai severe.

”Nu am scăpat nici eu de acest virus, cum sunt sigură că nu va scăpa nimeni. Avantajul nostru și al multor alte persoane a fost că am avut o variantă ușoară a bolii și am simțit-o ca pe o gripă mai violentă. Fizic, eu m-am simțit rău doar patru zile.

La el, simptomele au fost mai grave, a mers la spital pentru că avea dureri de gât și de piept foarte mari. Însă nu a avut pneumonie și nici nu a fost internat”, a spus Ellie White, într-un interviu pe care l-a acordat pentru playtech.ro.

Ellie White a mai dezvăluit că nu știe de unde au luat ea și soțul ei virusul. Și fiica ei a fost depistată cu noul coronavirus, dar a fost asimptomatică, iar în cazul fiului ei, testul a ieșit negativ.

Ellie White a avut Covid-19! Artista a povestit cum a trecut peste
Ellie White

Ce a făcut Ellie White, imediat ce a început să se simtă rău

Imediat ce artista și soțul ei au început să se simtă rău, chiar înainte de a primi diagnosticul, au ales să se izoleze. În plus, ea a sfătuit oamenii să își crească imunitatea, pentru că nu crede că va scăpa cineva de noul coronavirus.

”Important este că atunci când am început să ne simțim rău, chiar înainte de a avea confirmarea virusului, noi ne-am izolat la domiciliu de unde nu am plecat până când nu s-au împlinit cele 14 zile de la confirmare.

În acest timp, ne-am tratat cu ce ne-a recomandat medicul de familie, iar în plus am insistat mult pe produse pentru imunitate: vitamine, miere, echinaceea.

Sfatul meu pentru oameni este să lucreze la imunitate și să nu mai spere că nu se vor infecta, pentru că toți ne vom infecta, la un moment dat, așa cum te îmbolnăvești de gripă. O imunitate puternică îi permite însă să te lupți cu acest virus”, a spus Ellie White.

Artista a mai spus că s-a revoltat atunci când au apărut voci spunând că vedetele au primit bani pentru a declara că s-au infectat cu noul coronavirus.

”Atunci când lansezi o inepție, este normal să ți se răspundă. Nu știu cine le-a spus acestor oameni că persoanele publice ar primi bani pentru a anunța că sunt pozitivi Covid-19. Este o minciună grosolană și un atac la persoană din partea acelor oameni care chiar cred că-și permit să ne facă pe noi, persoanele publice, cum le vine la gură.

Haideți să nu mai atacăm oamenii pe rețelele de socializare din cauza frustrărilor și a neîmplinirilor personale. Eu nu mi-aș permite să-i spun unei persoane publice, oricare ar fi aceea, cuvinte urâte, pline de ură și de lipsă de bun-simț”, a mai spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...