Eliminare neașteptată la Survivor 2023. Maria Constantin a părăsit competiția în lacrimi

Badea Violeta 11.01.2023, 22:56
Eliminare neașteptată la Survivor 2023. Maria Constantin a părăsit competiția în lacrimi

Survivor 2023 a început luni, pe data de 9 ianuarie. Primele două jocuri au fost câștigate de Războinici, astfel că Faimoșii s-au văzut puși în situația de a se nominaliza. În pericol să plece acasă din competiție au fost trei concurenți din echipa roșie. Este vorba despre Gheboasă, Doc și Maria Constantin. Iată cine a părăsit jungla dominicană!

Prima eliminare la Survivor 2023

Maria Constantin este primul concurent eliminat la Survivor 2023. Astfel că, după ediția de foc din 11 ianuarie, Faimoșii rămân fără un membru, deși au reușit să câștige jocul de recompensă, cu 10 la 7.

„A fost o experiență wow pentru mine. Cred că am învățat câte ceva de la fiecare coleg. Sunt fericita ca am avut parte de asemenea experienta. Mi-am demonstrat multe lucruri. Aici timpul trece mult mai greu. Ma bucur ca poate am fost de folos cu ceva”, a spus cântăreața.

„Ca sfat viitor, le spun sa se gândească un pic mai bine pe cine aleg spre eliminare. Cu siguranță mai aveam de arătat multe, dar asta e Survivor”, a mai adăugat Maria Constantin.

Imediat în platou s-a declanșat un adevărat scandal. Gheboasă a părăsit consiliul, declarând că vrea să părăsească competiția.

„Domnul Dan, eu vreau sa va spun ca mi pare rău. Imi respect publicul, știu ca ma iubesc și m-au votat. Dar aceasta emisiune nu e pt mine. Acasă sunt pe val și acolo am multe planuri pe care nu le pot îndeplini pt ca sunt aici. A fost o greșeală sa vin aici acum, mi-e dor de familia și soția mea. Vreau sa părăsesc aceasta emisiune cu demnitate. Îmi pare rău.”, a spus Gheboasă.

Maria Constantin
Maria Constantin

Ce s-a întâmplat, ieri, în Consiliul de Nominalizare

Ieri seară, în consiliul de nominalizare, Gheboasă a întrunit cele mai multe voturi din partea colegilor săi din echipa roșie, după ce trapperul și-ar fi anunțat intenția de a părăsi competiția. În cadrul consiliului, cântărețul a recunoscut că își dorește să se întoarcă acasă, deoarece nu se regăsește pe insulă.

„Rog toți oamenii să nu mă voteze, pentru că eu nu mă regăsesc pe insulă. Nu pot să mai stau nemâncat, fără soția mea, fără să fiu acasă.

Îi rog să nu mă voteze, pentru că tot ce îmi doresc e să plec acasă. Vreau să plec pentru a-i dărui soției mele un cadou, un copil. Am niște emoții foarte mari.”, a spus Gheboasă la Survivor.

În schimb, Doc a fost nominalizat spre eliminare de către Ștefania Stănilă, iar Maria Constantin a fost propusă de către Ionuț Iftimoaie.

Citește și Cine este DOC de la Survivor 2023? Nume real, vârstă, familie, carieră!

Ștefania Stănilă și Ionuț Iftimoaie au câștigat imunitatea personală

După ce au pierdut jocul de imunitate dus împotriva albaștrilor, Faimoșii s-au luptat între ei pentru a obține colanul de imunitate. Cele 12 vedete au dus o luptă aprigă, însă, la final, doar doi au ieșit învingători. Daniel Pavel gazda show-ului i-a nominalizat ca fiind câștigători pe Ștefania Stănilă și Ionuț Iftimoaie.

În ediție de marți seară, cei doi nu au putut fi votați de colegii lor în consiliul de nominalizare, asigurându-și prin această victorie rămânerea în competiția din Republica Dominicană.

„Am un amalgan de sentimente, multe emoții. Nu am niciun motiv să nominalizez persoana respectivă, e un vot strategic și îmi doresc să rămână în competiție, pentru că merită. Îl văd un real potențial în acest concurs. Este un om minunat. Votul meu o să fie pentru Doc.”, a spus Ștefania Stănilă, după ce l-a nominalizat pe Doc.

„Am văzut că alegerea Războinicilor, când au vrut să-și securizeze un punct, a fost către Vica și Maria. Strict sportiv, alegerea mea este către Maria Constantin.”, a spus fostul luptător, după ce a nominalizat-o pe cântăreața de muzică populară.

Citește și Cine este Gheboasă de la Survivor România 2023? Drama prin care a trecut în copilărie: „Nu am ținut legătura cu mama pentru că m-a urât toată viața“!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...