Cine este DOC de la Survivor 2023? Nume real, vârstă, familie, carieră

Emanuela Pană 11.01.2023, 15:45

„Survivor România“ 2023 a început, iar telespectatorii vor să-i cunoască mai bine pe concurenții înscriși în cursa pentru premiul cel mare. Ajunși în jungla dominicană, cei 24 de membri ai celor două echipe învață să se adapteze la noua realitate. Printre ei se numără și DOC, care participă pentru prima dată în calitate de concurent la o emisiune TV. Află cine este DOC de la Survivor 2023, cu ce se ocupă și cum se numește, de fapt.

Survivor România 2023, acum pe micile ecrane

A început „Survivor România“ 2023 la PRO TV! Fanii show-ului de supraviețuire se vor putea bucura, în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30, de cele mai tari jocuri, de emoțiile trăite de concurenți și de „adrenalină la maximum“.  

„Deci, mâine seară are loc deschiderea, intrăm în noul sezon 2023, care are două părți: maniera în care îi prezentăm pe concurenți, în care facem o trecere în revistă într-un fel absolut nebunesc, adrenalină la maximum. Și apoi urmează, evident, să trecem la treabă, cu jocul de deschidere. Ce recompensă, ce reacții au concurenții când aud, o să vedeți în show“, anunța Daniel Pavel înainte de debutul emisiunii, care a avut loc pe 9 ianuarie.

„Fiecare sezon vine cu un element dat de interacțiunile dintre ei: personalitatea, caracterele, maniera în care fac față provocărilor și atmosfera este la cotele cele mai înalte. De ce? Pentru că încă n-au intrat în bătălia cu lipsurile atât de mari. Sigur, deja sunt în junglă, deja sunt în camp-uri, însă au toată buna dispoziție cu care vin de acasă. Să vedem cât îi va ține acest combustibil, cât îi va duce cât mai departe în show“, a mai spus prezentatorul „Survivor“.

Cine este DOC de la Survivor 2023? 

La reality show-ul de la PRO TV, moderat de Daniel Pavel, ia parte și artistul muzical DOC, în vârstă de 41 de ani. DOC, pe numele său din buletin Vlad Costin Munteanu, face parte din echipa „Faimoșilor“, iar, de-a lungul anilor, a făcut foarte mult sport de performanță.  

Artistul Vlad Munteanu participă pentru prima dată în calitate de concurent la o emisiune TV sau într-un reality show, însă este convins pe deplin că are șanse mari să se întoarcă acasă cu trofeul și cu marele premiu. Ce-i conferă lui DOC încrederea că va câștiga? Cu siguranță experiența pe care o are ca sportiv de performanță.  

DOC a acceptat provocarea de a participa la emisiunea care testează limitele concurenților și este pregătit să le demonstreze tuturor de ce este în stare. Fanii artistului au fost surprinși să îl vadă pe listă, alături de vedete precum Maria Constantin (solistă muzică populară), Sebastian Dobrincu (fost jurat la „Imperiul Leilor“), Gheboasă (cântăreț) sau Vica Blochina (una dintre cele mai cunoscute femei ale showbizului românesc).  

Citește și: Tensiuni în prima ediție din noul sezon Survivor 2023. Concurenții care intră în conflict. „Vă rog să părăsiți ceremonia“

Cariera lui Vlad Munteanu Aka DOC 

Vlad Munteanu este prezent în industria muzicală românească de mai bine de 25 de ani, fiind cunoscut de către fanii săi sub numele de DOC. Cântărețul activează în această industrie din anul 1997, însă s-a făcut remarcat doi ani mai târziu, odată cu înființarea trupei C.T.C (Controul Tehnic de Calitate), alături de Deliric și Vlad Dobrescu. Remarcat l-a făcut și primul label de muzică hip-hop: Facem Records. 

DOC este renumit și pentru colaborarea cu Smiley, cei doi lansând în urmă cu câțiva ani piesa „Pierdut buletin“. Cariera sa muzicală a început însă mult mai devreme. Vlad Munteanu și-a lansat primul album solo în urmă cu 13 ani, sub numele „Scăpat de sub control“.  

De-a lungul anilor, „faimosul“ de la Survivor a avut mai multe colaborări de succes cu artiști precum Guess Who, Cabron, Deliric, Maximilian și Vlad Dobrescu. În anul 2015, DOC a ajuns în topurile muzicale din România în urma colaborării cu Smiley pentru piesa amintită mai sus.

„Lumea care mă știe, știe că iau provocări de genul foarte în serios. Nu aveam cum să ratez asta. Am făcut sport toată viața, am făcut o grămadă… fizic nu mi se pare că o să am probleme. Dar psihic… nici nu știi, n-ai fost pus niciodată într-o astfel de situație.

Nu știu ce va ieși de acolo. Sunt dispus să fiu ce o să fiu. Înțeleg că la «Survivor» e ceea ce numim regim comunist. Adică mâncăm toți… nimic“, declara DOC înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Detalii din viața personală a participantului la Survivor 

Vlad Munteanu s-a născut în Bucrești, la data de 29 decembrie 1980. Este cunoscut ca rapper, compozitor și producător de înregistrări, însă ceea ce nu toți știu despre el este faptul că bărbatul a făcut sport toată viața, ajungând să joace baschet de performanță. 

Cântărețul este căsătorit și este tatăl unei fetițe. DOC și Anca Cristina și-au unit destinele în iunie 2019, iar la eveniment au participat doar apropiații cuplului.  

Concurentul din echipa „Faimoșilor“ are 1,80 m înălțime și este zodia Capricorn. Bărbatul cu ochii căprui și părul brunet a studiat în cadrul Colegiului Naţional de Informatică „Tudor Vianu“. 

„Sincer, nu ştiu cum e acum, dar pe vremea mea se punea accent pe liceul la care intrai, ce ajungeai după ce terminai. Şi chiar am vrut să intru la un liceu bun! Pe vremea aia ne şi jucam, aveam HC-uri şi na, ne plăcea ideea de a sta la calculator. Dar nu pot să-mi asum alegerea în totalitate.

Ai mei, şi mai ales bunicii (am fost crescut de bunici), s-au implicat în educaţia mea, aveau un vis ca eu să ajung inginer. Şi să am pensie! Bunica asta îmi zicea, că trebuie să am un liceu, o facultate, un serviciu, ca apoi să am pensie.

În liceu, cam totul e prima oară. De asta cred că e special liceul. Pentru mine, a mai fost ceva şocant: am intrat cu 9,06 şi am ieşit cu media 9,06! Nu-mi venea să cred!“, povestea Vlad Munteanu într-un interviu pentru Teen Press.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...