EXCLUSIV

Elena Merișoreanu, despre medicii şi asistentele care l-au îngrijit pe soţul său la spital. ”Pentru mine, doctorii reprezintă Dumnezeu”

Oana Pascaru 01.04.2021, 14:39

Solista Elena Merișoreanu a trecut prin emoții inimaginabile, timp de două săptămâini, în care medicii s-au luptat să-i salveze viața soțului ei, Viorel Croitoru, diagnosticat cu Covid-19. Acum, după ce a fost externat, bărbatul se simte bine, fiind răsfățat de Elena, care le este recunoscătoare cadrelor medicale: ”Pentru mine, doctorii reprezintă Dumnezeu!”, ne-a spus Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru impact.ro.

”Soțul meu se descurcă singur, dar îl răsfăț și eu cu ciorbițe și tocănițe, ieri s-a plimbat prin curte, s-a jucat cu nepotul nostru”

Elena Merișoreanu recunoaște că a avut mari emoții pentru bărbatul cu care este căsătorită de 47 de ani, starea lui de sănătate degradându-se rapid, în urmă cu două săptămâni. A fost externat vineri, dar solista nu uită coșmarul prin care a trecut:

Acum, soțul meu se simte bine. Vă dați seama că a mers la spital cu plămânii afectați 75% și a ieșit din curtea unității medicale pe picioarele lui. Se descurcă singur, dar îl răsfăț și eu cu ciorbițe și tocănițe. Ieri s-a plimbat prin curte, s-a jucat cu nepotul nostru. Mănâncă singur. Nu stau cu masca în prezența lui, pentru că nu mai este bolnav. Plus că, în urmă cu câteva zile, am fost și la rapel, la vaccin, așa că nu are de ce să îmi mai fie frică, ne-a spus artista, în exclusivitate pentru impact.ro.

Solista de muzică populară și soțul său
Solista de muzică populară și soțul său

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a dorit să mulțumească, prin intermediul impact.ro, personalului medical de la Spitalul ”Victor Babeș”, din Capitală, unde soțul ei a fost internat timp de 14 zile:

Mă bucur că personalul medical unde a fost internat soțul meu a avut grijă de el, și nu numai de el, ci și de restul pacienților. Doctorii i-au făcut perfuzii, tot ce trebuie să se facă bine. Pentru mine doctorii reprezintă Dumnezeu.

”Noi avem o căsuță în Vâlcea, iar el a fost să curețe pomii, s-a văzut acolo cu mai multe persoane și cred că de acolo a luat virusul, de la un muncitor”

Vedeta ne-a mai povestit cum s-a îmbolnăvit partenerul ei de viață:

Noi avem o căsuță în Vâlcea, iar el a fost să curețe pomii, s-a văzut acolo cu mai multe persoane și cred că de acolo a luat virusul, de la un muncitor. El are și diabet și poate s-a agravat și de la asta. Nu credeam că mai scapă, având în vedere starea în care era când l-am adus la spital. Nu mai putea respira, era foarte rău, ce-i drept. Am avut parte de niște doctori deosebiți, care și-au dat toată silința să îl facă bine. Soțul meu le zicea asistentelor ”furnicuțe”. S-au mișcat foarte repede și foarte bine, mi-au pus soțul pe picioare, ne-a declarat îndrăgita cântăreață de muzică populară.

Elena Merișoreanu se confruntă cu un scandal cu Maria Dragomiroiu
Elena Merișoreanu se confruntă cu un scandal cu Maria Dragomiroiu

Elena Merișoreanu are numai necazuri, în ultima vreme. Scandalul cu Maria Dragomiroiu a fost de pomină

Solista Elena Merișoreanu a trecut printr-o serie de necazuri, în ultima vreme. În timp ce tremura de frică pentru starea de sănătate a soțului ei, a trecut și printr-un scandal de pomină cu fosta ei colegă de scenă, Maria Dragomiroiu, care a numit-o ”rea și invidioasă”, după ce Elena Merișoreanu a comentat pe seama pensiei ei, de 1.200 de lei. Elena a ținut să îi amintească rivalei că a ajutat-o, în viață:

După divorțul de primul soț, Maria a venit la mine. Apoi, a luat bărbatul altei femei, cu care acesta avea un copil!