EXCLUSIV

Se va încheia sau nu războiul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu? Detalii despre scandalul momentului

Stan Filon 01.04.2021, 08:15
Se va încheia sau nu războiul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu? Detalii despre scandalul momentului

Scandalul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu a ținut prima pagină a ziarelor și încă nu s-a încheiat. Celebrul jurnalist Florin Condurățeanu a analizat cearta dintre cele două îndrăgite interprete de muzică populară și a ajuns la o concluzie. În plus, nu își revine din șoc, după moartea Corneliei Catanga.

Cum se va încheia războiul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu sunt bune prietene. Sau cel puțin așa au fost până de curând, când Elena Merișoreanu a spus despre Maria Dragomiroiu să nu se mai plângă de pensia ei mică, deoarece în tinerețe nu a dorit să lucreze la un ansamblu, ci a vrut să fie liber-profesionistă.

Se pare că de-aici a plecat tot scandalul, de la pensie. cele două prietene s-au contrat și și-au aruncat vorbe grele. Maria Dragomiroiu a acuzat-o pe Elena Merișoreanu că așa a fost toată viața, rea, și că a fost invidioasă pe succesul ei și chiar și pe familia ei frumoasă.

Cum se va încheia razboiul dintre Elena Merisoreanu si Maria Dragomiroiu
Cum se va încheia razboiul dintre Elena Merisoreanu si Maria Dragomiroiu

”Este vorba despre o râcă mai veche”

Florin Condurățeanu spune că cele două foste bune prietene au ajuns prea departe cu acuzațiile și consideră că ar fi elegant să stea de vorbă, ca între fete. Jurnalistul este de părere că artistele, cândva bune prietene, se vor împăca.

“Aici este vorba despre o râcă mai veche, între Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu, care acum s-a amplificat. Plus că au intervenit și orgoliile, care le-au făcut să scoată săbiile din teacă. Părerea mea este că toate aceste discuții ar trebui evitate, mai ales la televizor, pentru că publicul le iubește pe amândouă.

Eu nu știu de ce a ieșit scandalul acesta. Părerea mea este că e imposibil să nu se împace într-un final. S-au certat destul de rău și m-am întristat pentru lucrul ăsta. Tot timpul, în lumea scenei și a filmului, au existat dușmănii usturătoare”, ne-a declarat jurnalistul.

Jurnalistul este trist și pentru evenimentul nefericit prin care a trecut familia lui Aurel Pădureanu. “Eu m-am minunat tot timpul cum se descurcă atât de bine, având în vedere că era aproape oarbă, nu erau minciuni, chiar medicul Monica Pop mi-a spus asta despre Catanga. În ultima perioada, Cornelia și soțul ei, Aurel Pădureanu, au dus-o foarte rău cu banii. Știu că de multe ori se autopropuneau să apară prin diverse emisiuni de televiziune”, a mai spus jurnalistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...