Motivul pentru care Elena Merișoreanu și soțul ei locuiesc separat. Toți s-au mirat când au aflat

Madlen Moraru 31.05.2020, 14:12
Motivul pentru care Elena Merișoreanu și soțul ei locuiesc separat. Toți s-au mirat când au aflat

Ultimele luni au prins-o pe Elena Merișoreanu separată de soțul ei. Este cunoscut că îndrăgita interpretă are o căsnicie de peste patru decenii cu Viorel Croitoru. Cunoscuta artistă a oferit câteva detalii neștiute, despre cum arată viața ei, în prezent. Dacă nu a mai fost prezentă pe scenă, pentru a susține diverse concerte, solista s-a refugiat departe de agitația din Capitală.

Motivul pentru care Elena Merișoreanu și soțul ei locuiesc separat

Pe perioada pandemiei, izbucnită de câteva luni și în România, Elena Merișoreanu și soțul său, Viorel Criotoru, au locuit separat. Cei doi nu s-ar afla în pragul divorțului, deși în trecut au avut diverse scandaluri amoroase. Mai mult, în vârstă de 72 de ani, artista de muzică populară a decis să se retragă la copiii săi, aflându-se în prezent la Snagov. Totodată, partenerul acesteia de viață se află în comuna Șirineasa, localizată în județul Vâlcea. Se pare că interpreta are nevoie de ceva mai mult ajutor în această perioadă, fiind operată la un picior. De asemenea, cei doi soți sunt la o distanță de 200 de kilometri unul de altul și își simt foarte tare lipsa.

Motivul pentru care Elena Merișoreanu și soțul ei locuiesc separat. Toți s-au mirat când au aflat
Elena Merișoreanu și soțul ei, Viorel Croitoru, locuiesc separat de o perioadă, de la izbucnirea pandemiei

Elena Merișoreanu a recunoscut că ea și soțul ei au locuit separat, pe perioada pandemiei. Totuși, motivul e unul surprinzător, pentru că nu au ajuns în această situație din pricina certurilor. Ci pentru că artista nu l-a putut însoți, având probleme de sănătate.

Toți s-au mirat când au aflat adevărul

„Soțul meu este de câteva săptămâni la Vâlcea și își face de lucru la moșie. Eu nu am putut să îl însoțesc pentru că mă doare piciorul și trebuie să merg la medic. Am stat cuminte în casă, am cântat și am fost foarte surprinsă ca de ziua numelui meu am primit aproape o mie de mesaje”, a povestit Elena Merișoreanu, potrivit click.ro.

În trecut, artista a povestit o întâmplare mai puțin plăcută, de când a aflat că soțul ei avea o amantă. Ulterior acestui episod s-au împăcat, dar pe atunci Elena Merișoreanu suferise foarte tare și era în stare să recurgă la orice gest, pentru a nu-și pierde soțul. De asemenea, a devenit chiar prietenă cu respectiva femeie, recunoscând că a fost vorba chiar de o colegă de breaslă.

„Era frumoasă rău de tot (n.r.: amanta). Într-o zi, o prind la repetiții și i-am pregătit o surpriză. Am invitat-o la mine acasă să luăm prânzul împreună. Pun eu masa, cu lumânări, am stat de vorbă… Am zis că trebuie să spună ea, să recunoască cu gura ei. Iau un cuțit atât de mare și îi zic: „Te tai bucăți și te arunc! La câini te dau”, a povestit Elena Merișoreanu, într-un interviu TV, din urmă cu câțiva ani.

Urmăriți Impact.ro și pe