Elena Ionescu, atacată dur de fostul soț. N-a mai suportat și a spus tot despre divorț

Diana Radu 26.07.2020, 13:26
Elena Ionescu, atacată dur de fostul soț. N-a mai suportat și a spus tot despre divorț

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au divorțat după doar șase luni de la căsătorie, în februarie 2019. Atunci bruneta a susținut că a fost înșelată de Dragoș și i-a reproșat că nu se implică în creșterea copilului. Însă, adevărul este cu totul altul din punctul de vedere al lui Dragoș, care a dezvăluit motivul divorțului.

Fostul soț al Elenei Ionescu a dezvăluit motivul divorțului

Dragoș Răzvan Stanciu o atacă dur pe cea care i-a fost soție și spune că nu este adevărat nimic din ce a spus aceasta. Mai exact, fostul partener al cântăreței susține că i-a fost alături băiețelului să de când a venit pe lume și că își vede săptămânal copilul, chiar dacă a divorțat de mama lui. În plus, acesta a subliniat că în perioada în care Elena Ionescu a participat la Survivor și-a vizitat fiul de mai multe ori pe săptămână.

„Având în vedere toate acuzele ce au fost aduse la adresa mea de către Elena, am decis să clarific situația în fapt. Adevărul este că, în prezent, eu îmi petrec fiecare weekend împreună cu fiul meu Răzvan, așa cum am hotărât împreună cu Elena în momentul semnării contractului de divorț și custodie”, a declarat Dragoș Stanciu pentru Cancan.

elena ionescu, fostul sot, divort
Elena Ionescu și Dragoș Stanciu

De asemenea, Dragoș a dezvăluit că el și Elena nu s-au despărțit din cauza infidelității lui. Potrivit spuselor bărbatului, actuala parteneră a apărut în viața lui după ce s-a despărțit de mama copilului său. Dragoș a reluat reluația cu o fostă iubită.

„La baza divorțului au fost nenumărate alte motive, nicidecum infidelitatea mea și cele declarate de Elena. Cât despre contribuțiile mele financiare din perioada căsniciei, țin să contrazic incriminarea adusă asupra mea, dimpotrivă, la începutul relației noastre, am renunțat la toate job-urile din acel moment, luând decizia, împreună cu Elena, de a începe o afacere, fără succes de altfel”, a mai spus fostul soț al cântăreței.

Urmăriți Impact.ro și pe