Elena Ionescu, câștigătoarea “Survivor România” de la Kanal D a semnat cu Antena. Cum o vor putea vedea fanii

Iancu Andreea 20.08.2020, 15:18
Elena Ionescu, câștigătoarea “Survivor România” de la Kanal D a semnat cu Antena. Cum o vor putea vedea fanii

Participarea la emisiunea “Survivor România” a adus-o pe Elena Ionescu mai aproape de publicul său. Astfel, vedeta pare să fie încântată de prezența în fața camerelor și a decis să rămână în televiziune. Astfel, după câștigarea trofeului la Kanal D, cântăreața a ales să semneze un contract cu Antena 1. Ea va putea fi urmărită de fani într-un format nou, alături de băiețelul ei.

Elena Ionescu va face parte dintr-o producție nouă, la Antena 1

Porțile televiziunilor par să i se deschidă Elenei, după participarea la Survivor România. Astfel, după ce a câștigat marele premiu, artista a primit o ofertă importantă din partea Antenei 1. Astfel, Elena urmează să apară într-o emisiune de divertisment a postului TV.

De data aceasta, ea nu va fi singură, ci alături de băiețelul ei, Răzvan, într-o emisiune dedicată vedetelor care sunt și mămici.

“Dacă pentru mulţi anul 2020 a fost unul cu ghinion, iată că pentru Elena a fost unul cu realizări. A câştigat premiul cel mare la reality-showul de la Kanal D şi a semnat cu Antena 1 pentru o nouă emisiune. De data aceasta este vorba despre un show cu mămici vedete, «Mămici cu lipici», în care îl va implica şi pe fiul ei, Răzvan, şi în care vor fi şi alte persoane publice care au copii.

Elena vrea o viaţă mai bună pentru copilul ei şi cum nu sunt concerte şi evenimente acum e bucuroasă că poate câştiga bani din munca în televiziune. Ei i-ar fi plăcut şi la «Te cunosc de undeva», show-ul transformărilor, însă nu-i timpul trecut”, au povestit surse apropiate solistei, în exclusivitate pentru click.ro.

Elena Ionescu a apelat la un chirurg estetician
Elena Ionescu a apelat la un chirurg estetician

Schimbare de look pentru Elena Ionescu

Și pentru că o nouă apariție în televiziune necesită și o schimbare de look, Elena a decis să își facă o intervenție importantă. Astfel, artista s-a lăsat pe mâinile esteticianului Călin Doboș. Acesta a convins-o pe vedetă să își modifice bustul cu ajutorul unei tehnici revoluționare.

Astfel, lucrurile pare să se așeze în acest fel pentru Elena Ionescu. Ea a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a divorțat. De altfel, cântăreața își canalizează toate eforturile pentru ca micuțul său să aibă toate cele necesare.

“Miza, de la început, a fost să îi creez celui mic un cămin, condiţii de viaţă mai bune. Noi am stat în chirie. În 15 ani de când locuiesc în Bucureşti nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani dintr-o dată, să pot să achit o locuinţă. Iar acum a venit momentul. De când a venit Răzvan pe lume am o mare responsabilitate faţă de el”, a povestit vedeta, într-un interviu după câștigarea trofeului Survivor România.

Din păcate, viața amoroasă a Elenei Ionescu nu a fost una fericită. Ea a divorțat în 2019 de Dragoș Stanciu, tatăl fiului său, după doar un an de la nuntă. Se pare că bărbatul ar fi revenit la o veche iubire, cu care artista consideră că nu a întrerupt niciodată, de fapt, relația. Pe de altă parte, Dragoș neagă această legătură în timpul mariajului cu Elena.

“Am divorţat în mod civilizat, la notar, obţinând custodia comună pentru fiul nostru. Este adevărat că în momentul de faţă formez un cuplu cu o fostă prietenă de dinaintea căsătoriei mele dar, în definitiv, acesta nu a fost motivul pentru care am părăsit căminul conjugal”, potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...