Cum și-a mărit, de fapt, Elena Ionescu sânii. Nu și-a pus silicoane, ci a apelat la o metodă inedită

Iancu Andreea 25.08.2020, 14:57
Cum și-a mărit, de fapt, Elena Ionescu sânii. Nu și-a pus silicoane, ci a apelat la o metodă inedită

Elena Ionescu pare să fi atins apogeul carierei sale. Vedeta se bucură de câștigarea premiului cel mare al show-ului Survivor România. De asemenea, după un astfel de succes profesional, artista a decis să își facă o schimbare la nivel corporal. Elena a apelat la un medic estetician pentru a-și modifica bustul, însă nu prin metoda clasică, cu silicon.

Prin ce metodă și-a mărit Elena Ionescu sânii

Fosta solistă a trupei Mandinga a uimit o țară întreagă după ce a câștigat competiția de la Kanal D. Elena a reușit să plece cu premiul de 250.000 de lei. De atunci, lucrurile par să îi meargă foarte bine vedetei. Chiar de curând a semnat cu postul de televiziune Antena 1. Astfel, Elena va apărea în cadrul show-ului „Mămici de pitici cu lipici”, alături de fiul ei, Răzvan.

Totuși, pentru a fi complet mulțumită de realizările sale, solista a decis să își modifice aspectul sânilor. Astfel, ea a apelat la o tehnică chirurgicală simplă, dar cu efecte spectaculoase pentru bust. Și se pare că a făcut alegerea potrivită. Vedeta se simte foarte bine după operație și s-a recuperat rapid.

„A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o pentru mine, după o naştere, când sânii nu mai au acelaşi tonus ca înainte. Mă simt foarte bine, sunt foarte mulţumită şi mi-am recăpătat încrederea în mine. Mi-a dat mult curaj inclusiv cu felul în care am aflat despre această intervenţie şi m-am simţit foarte bine, nu am avut nici un fel de durere sau recuperare.

Am să le arăt tuturor care e starea mea după această intervenţie în următoarea perioadă, mai ales că încep un nou show de televiziune, „Mămici de pitici cu lipici” la Antena 1. După a doua zi am început filmările, deci corpul şi-a revenit instant, n-am avut dureri aşa cum mă aşteptam sau cum mi se spusese” , a transmis vedeta, potrivit click.ro.

Elena Ionescu și-a modificat bustul fără a apela la silicoane
Elena Ionescu și-a modificat bustul fără a apela la silicoane

În ce a constat intervenția la nivelul sânilor

Medicul care a operat-o pe Elena a dezvăluit care au fost pașii pe care i-a urmat pentru a-i oferi vedetei un bust generos. Acesta a dezvăluit și care sunt avantajele intervenției, în detrimentul implantului cu silicon.

„Operaţia de augumentare mamară cu grăsime proprie se desfăşoară în două etape: recoltarea grăsimii şi filtrarea ei şi apoi injectarea grăsimii în sâni. Perioada de recuperare e relativ scurtă, uşor de dus, neimplicând traume asupra muşchiului pectoral, vindecare rapidă, în câteva zile poate conduce maşina, a doua zi poate ieşi şi la plimbare.

O perioadă trebuie să evite activităţile sportive şi expunerea la căldură, gen saună, soare sau solar. Faţă de operaţia de mărire a sânilor cu implant siliconic sportul se poate relua mai repede, undeva la 4 săptămâni faţă de 6-7, şi activităţile curente care implică mâinile. Se pot relua mai repede, nefiind necesară protejarea sânilor cum este cazul când se aplică un implant”, a explicat doctorul Călin Doboș pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...