Elena Băsescu a surprins pe toată lumea când s-a dezbrăcat pe plajă la 40 de ani. Ce s-a putut observa

Iancu Andreea 07.08.2020, 18:18
Elena Băsescu a surprins pe toată lumea când s-a dezbrăcat pe plajă la 40 de ani. Ce s-a putut observa

Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, Elena, are deja 40 de ani împliniți. Totodată, mezina familiei a adus pe lume și trei copilași. Deși sarcinile au afectat semnificativ trupul zvelt pe care îl avea frumoasa Elena Băsescu în trecut, vedeta s-a încăpățânat să revină la forma inițială. Astfel, Elena a reușit să surprindă litoralul când s-a dezbrăcat la plajă.

Elena Băsescu, apariție surprinzătoare pe plajă

Deși a ajuns la frumoasa vârstă de 40 de ani, Elena este într-o formă de zile mari. Frumoasa mămică a trei copii s-a recuperat după cele trei sarcini și arată mai bine ca oricând. Elena Băsescu i-a adus pe lume pe Sofia Anais (6 ani), Anastasia (2 ani) și Traian Jr. (5 ani). În ciuda faptului că a acumulat mai bine de 20 de kilograme la aproape fiecare dintre sarcini, Elena s-a ambiționat. Pe atunci, cârcotașii o criticau pentru că se îngrășase extrem de mult, iar acum o acuză că e prea slabă.

Silueta Elenei Băsescu a putut fi admirată de curând pe contul său de Instagram, unde a postat imagini de pe malul mării. Vedeta s-a aflat în vacanță alături de cei trei copii. Kilogramele în plus sunt istorie, iar mezina familiei Băsescu pare să fi ajuns la o formă fizică de invidiat, în ciuda criticilor multora.

Elena Băseascu, alături de copilașii ei, la plajă Foto - Instagram
Elena Băseascu, alături de copiii ei, la plajă
Foto – Instagram

Elena Băsescu, imună la critici

În urmă cu un an de zile, Elena a acordat un interviu celor de la Viva. Astfel, vedeta a dezvăluit că persoanele care o critică nu îi mai atrag atenția. Frumoasa fiică a lui Traian Băsescu s-a obișnuit să ignore părerile altora și se bucură de viața alături de familia și copiii săi.

„După toate câte s-au spus despre mine de atâţia ani, mă lasă rece. Sunt absolut imună. Nu mă mai obosesc nici măcar să le dezmint. Sunt trecute la capitolul diverse. Trăiesc pentru familia mea şi pentru mine, nu simt nevoia să mă justific în faţa nimănui.”, declara Elena Băsescu într-un interviu pentru viva.ro.

„Acum, sunt mult mai realistă şi mai calculată. Sunt la vârsta la care contează foarte mult copiii, dar, peste doi, trei ani, când vor fi mai mari, vreau să dau un restart carierei mele. Ştii cum se zice: „Forty is the new twenty.”, ne mai spunea Elena pentru publicație.

Urmăriți Impact.ro și pe