Ea este iubita unuia dintre cei mai importanți oameni din fotbalul românesc. Merge doar în vacanțe de lux și pozează spectaculos

Badea Violeta, Mihai Roșoiu 27.02.2023, 12:38

Are 38 de ani, s-a născut în orașul Carei din județul Satu Mare și este unul dintre cei mai importanți oameni din fotbalul românesc. Toată lumea îl știe, dar stai sa vezi ce iubită frumoasă are. Merge doar în vacanțe de lux și postează fotografii îndrăznețe cu ea în mediul online. Iată imaginile care i-au înnebunit pe internauți!

Partenera unuia dintre cei mai importanți oameni din fotbalul românesc arată fabulos

Istvan Kovacs, căci despre el este vorba, este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți arbitri din lume. De altfel, acesta a oficiat la centru, zilele trecute, partida de cinci stele din UEFA Champions League, Liverpool – Real Madrid, încheiată cu scorul de 2 la 5.

Dincolo de cariera sa extraordinară, Istvan Kovacs este și un bărbat extrem de chipeș, așa că toate doamnele și domnișoarele sunt cu ochii pe el. Doar că celebrul arbitru are deja inima furată.

Acesta se iubește cu o tânără de ceva timp, însă cei doi apar destul de rar în spațiul public. În schimb, Istvan Kovacs și iubita lui nu se feresc să se afișeze împreună în mediul online.

De curând, cei doi îndrăgostiți au avut parte de o vacanță de vis în Insulele Seychelles, așa că internauții au avut ce admira. Denisa Fazakas s-a fotografiat în costum de baie și arată demențial, așa cum puteți vedea și în imaginile din galeria foto. Totodată, tânăra are și multe fotografii alături de iubitul ei, Istvan Kovacs.

Citește și Gest nemaivăzut în meciul în care Ianis Hagi a fost din nou titular după mai bine de un an. Coechipierii lui s-au dat la o parte!

Denisa Fazakas 8
Denisa Fazakas este iubita lui Istvan Kovacs

Istvan Kovacs, lăudat în presa din Spania după ce a arbitrat Liverpool – Real Madrid

Istvan Kovacs a fost lăudat în presa din Spania după ce a arbitrat partida dintre Liverpool și Real Madrid, din prima manșă a optimilor UEFA Champions League.

Conform celor de la La Galerna, arbitrul român s-a descurcat foarte bine, deși a avut mai multe decizii importante de luat. Spaniolii au apreciat calmitatea centralului, care nu s-a grăbit să fluiere orice, în ciuda faptului că jucătorii și fanii englezilor au făcut presiuni în acest sens.

Prin urmare, jurnaliștii au descris prestația lui Istvan Kovacs drept una „subtilă”, arbitrul român preferând să lase jocul liber şi să fluiere doar neregulile grave.

Citește și Poziția oficială a clubului Rapid după ce suporterii giuleșteni au înjurat-o pe Cristina Neagu la ultimul meci direct. „Omul a fost înjurat, nu sportivul”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...