Cele mai bune glume după ce Elon Musk a apărut la bustul gol pe un yacht în Grecia. Nici miliardarul nu s-a lăsat mai prejos

Badea Violeta 22.07.2022, 16:11

Elon Musk a oferit o primă reacție la recentele fotografii virale cu el în care apare la bustul gol pe un iaht în timpul unei vacanțe petrecute în Grecia. Imaginile cu miliardarul au devenit virale în doar câteva minute. Internauții au vorbit despre acele ipostaze inedite cu fondatorul Tesla și SpaceX, dar acum a venit rândul acestuia să dea replica.

Elon Musk reacționează după ce internauții s-au amuzat pe seama lui

Elon Musk se distrează văzând fotografiile cu el la bustul gol. Amintim că acestea au stârnit meme-uri și glume pe rețelele sociale. Fondatorul SpaceX și Tesla s-a bucurat de o escapadă de lux cu prietenii în Mykonos, Grecia, săptămâna aceasta.

În timpul călătoriei, miliardarul, în vârstă de 51 de ani, a fost fotografiat fără tricou în timp ce petrecea pe un iaht cu prietena lui, designerul de modă Sarah Staudinger, soțul acesteia.

Miliardarul se relaxa plimbându-se pe Marea Egee, pe iahtul Zeus, o ambarcațiune cu motor de circa 20.000 dolari pe săptămână, care poate găzdui nu mai puțin de șase persoane în peste trei cabine și vine cu un echipaj profesionist.

Elon Musk s-a urcat la bordul vasului fără tricou, cu un prosop alb înfășurat în jurul taliei, în timp ce ținea în mână o băutură. Ulterior, CEO-ul Tesla a rămas în scurt timp doar în costumul de baie și s-a aventurat în mare, răcorindu-se așa cum se cuvine.

După ce a văzut că imaginile cu el au ajuns în presa din toată lumea, CEO-ul de la Tesla a scris un mesaj pe Twitter, mărturisind că ar trebui să rămână mai des fără cămașă, având în vedere pielea sa albă.

„Haha, la naiba, poate ar trebui să-mi dau jos cămașa mai des”, a scris Elon Musk pe Twitter, completând apoi că deja s-a întors „la fabrică”.

Elon Musk
Elon Musk

Proces intentat de Twitter împotriva lui Elon Musk

Elon Musk a plecat în excursie în Grecia la scurt timp după ce a depus cererea de reziliere a acordului de 44 de miliarde de dolari pentru achiziționarea Twitter, pentru care compania îl dă în judecată.

Miliardarul a fost de acord pentru prima dată să cumpere platforma pentru 44 de miliarde de dolari în aprilie, dar s-a retras din afacere la începutul acestei luni, susținând că Twitter ar putea minți cu privire la procentul de utilizatori care sunt roboți.

În dosarul lor, avocații platformei au descris cererea lui Elon Musk ca fiind o încercare de „rea credință” de a renunța la acord, potrivit People.

În replică, Elon Musk a calificat procesul companiei drept „lipsit de temei” și a declarat unui judecător că are nevoie până anul viitor pentru a răspunde în mod oficial.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...