După ce a recunoscut că încă îl mai iubeşte, Lidia Buble face un gest neaşteptat către Răzvan Simion. Fanii au reacţionat imediat

Ana Anitoiu 12.02.2021, 16:05

Lidia Buble a făcut un gest neaşteptat către Răzvan Simion, după ce a recunoscut că încă îl mai iubește pe coprezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. Cântăreața nu s-a abținut, chiar dacă toată lumea a putut vedea ce a făcut.

Se împlinește un an de când Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit

În luna mai a anului trecut, Răzvan Simion a anunțat că el și Lidia Buble s-au despărțit, după cinci ani de relație. Vedeta Antenei 1 a publicat atunci un mesaj emoționant, ce a sunat tragic pentru toți fanii lor care voiau să îi vadă căsătoriți. Prezentatorul a precizat că deși relația amoroasă dintre ei a luat sfârșit, între el și cântăreață a rămas o relație de prietenie, precum și colaborarea pe plan profesional.

”O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… Foști iubiți…. Actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept”, a fost mesajul lui.

Dupa ce a recunoscut ca inca il mai iubeste, Lidia Buble face un gest neasteptat catre Razvan Simion. Fanii au reactionat imediat
Imaginea publicata de Razvan Simion si comentariul Lidiei Buble

Ce gest neașteptat a făcut Lidia Buble către Răzvan Simion

Vineri, Răzvan Simion a publicat o fotografie pe contul lui de Instagram, în care apare singur, îmbrăcat într-o ținută de iarnă. ”Contemplativa de vineri”, a scris el în descrierea imaginii, dând startul unei avalanșe de reacții ale fanilor săi. Unii dintre ei l-au comparat cu marele actor Alain Delon, alții l-au certat că arată ”foarte îmbătrânit”, iar alții i-au sugerat să meargă la munte.

Însă, printre primele persoane care au reacționat la această fotografie pe care a publicat-o Răzvan Simion s-a numărat și nimeni alta decât Lidia Buble. Cântăreața a pus trei emoticoane ce reprezintă planete drept comentariu la imaginea cu fostul ei iubit.

Lidia Buble: ”Da, încă îl iubesc pe Răzvan”

Recent, Lidia Buble a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, astfel încât să răspundă curiozităților fanilor ei. Cântăreața a spus că încă îl mai iubește pe Răzvan Simion, dar mai mult ca pe un prieten, în contextul în care el i-a rămas manager.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...