Ce se întâmplă acum între Lidia Buble și Răzvan Simion. Nu mai este nevoie de comentarii

Nicu Stan 10.02.2021, 13:36

S- aflat ce se întâmplă acum între Lidia Buble și Răzvan Simion. Nu mai este nevoie de comentarii. Cei doi mai au un pic și fac un an de când au decis să se separe.

Lidia Buble a recunoscut totul în public. Ce sentimente are pentru Răzvan Simion

Adevărul a ieșit la suprafață cu privire la ce se întâmplă acum între Răzvan Simion și Lidia Buble.

Cei doi s-au despărțit după nu mai puțin de 5 ani de iubire, însă cântăreața încă se gândește la el. Lidia Buble s-a dat singură de gol, în fața prietenilor virtuali.

În mai se împlinește un an de la despărțire

În luna mai se va împlini un an de la despărțirea lui Răzvan Simion și a Lidiei Buble, iar unele guri nu le dau nici acum pace celor doi. Chiar dacă prezentatorul de la Antena 1 și-a găsit deja vindecarea în brațele unei frumoase brunete, în ceea ce o privește pe Lidia Buble, lucrurile stau deloc așa.

Îndrăgita artistă încă se gândește la Răzvan Simion. Asta arată ultimul ei gest făcut pe rețelele de socializare, în fața prietenilor virtuali. Imediat după ce Răzvan Simion a postat o fotografie cu el din platoul emisiunii ”Neatza” de la Antena 1, Lidia Buble a fost printre primii care i-au apreciat fotografia.

Lidia Bible îi trimite inimioare lui Răzvan Simion

Fotografia lui Răzvan Simion nu a fost apreciată oricum, ci cu o inimioară roșie, smen că aceasta încă îl iubește pe fostul ei partener. De altfel, nu este prima dată când Lidia Buble își arată dragostea pentru prezentatorul TV.

Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Lidia Buble susține că nu a suferit după prezentatorul TV

Pe de altă parte, Lidia le-a mai mărturisit fanilor din mediul online că nu a suferit deloc după despărțirea de Răzvan Simion, separarea fiind una 100% făcută cu acordul ambelor părți.

Fals. Nu, nu este adevărat că am suferit din dragoste anul trecut, pentru că eu niciodată nu iau decizii de care să nu fiu 100% sigură”, a spus artista pe rețeaua de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe