Drama unei cunoscute cântăreţe din România. A fost părăsită chiar înainte de nuntă. I-a spus tot lui Cătălin Măruţă

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 28.04.2021, 22:59

O cunoscută cântăreață din România trăiește o mare dramă. A fost părăsită chiar înainte de nuntă și i-a povestit totul lui Cătălin Măruță, la Pro TV. Artista a mărturisit că a rămas cu inima frântă și a dezvăluit ce are de gând să facă în plan personal, în următoarea perioadă.

O cântăreață din România, părăsită chiar înainte de nuntă

Drama de care se teme orice tânără care visează la ziua nunții ei a fost trăită de cântăreața de muzică populară Ionela Guzic. Artista a povestit cu lacrimi în ochi că s-a ales praful de bucuria pe care o simțea după ce a fost cerută în căsătorie în direct, într-o ediție anterioară a emisiunii lui Cătălin Măruță. Acum, ea i-a spus prezentatorului cum s-a sfârșit totul, dar și ce are de gând să facă mai departe.

”Când s-a văzut în fața faptului împlinit a zis că nu mai vrea (să se căsătorească cu ea, n.r.). Am fost șase ani împreună. Probabil nu-și vedea viața alături de mine, dar cu toate acestea, știu sigur că nu are pe altcineva. Eu încă îl mai aștept. Nu sunt pregătită să cunosc pe altcineva. Sufletul meu este cioburi”, a spus Ionela Guzic, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cantareata din Romania parasita inainte de nunta
Cantareata Ionela Guzic si Catalin Maruta

Cum a reacționat Cătălin Măruță la vestea tristă

Ca să mai înveselească atmosfera, după ce tânăra cântăreață i-a dat vestea tristă, cu lacrimi în ochi, Cătălin Măruță a făcut o glumă. Prezentatorul i-a urat Ionelei Guzic să își găsească sufletul pereche în urma acestei despărțiri.

”Mi-am dat seama că nu mai merge relația dintre voi. Știi după ce? După decolteu! Bogdane, e treaba ta! Uite, înainte venea înfofolită la emisiune, acum ai decolteu”, a spus Cătălin Măruță, după care Ionela Guzic a menționat că probabil fostul ei iubit, Bogdan, se uita la emisiune.

Cum arată relația cântăreței cu fostul iubit care a părăsit-o înainte de nuntă

În plus, cântăreața a spus că deși a părăsit-o după ce a cerut-o în căsătorie, relația ei cu fostul iubit este una bună. Când va pleca într-un turneu în Statele Unite ale Americii, pentru o perioadă 30 de zile, își va lăsa animalul de companie în grija lui.

Tânăra cântăreață de muzică populară Ionela Guzic s-a născut la data de 13 martie 1990 în satul Miluța din județul Gorj. A absolvit Școala Populară de Artă în Târgu Jiu, precum și Școala Populară de Artă din Timișoara și pe cea din Capitală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...