Ce fac copiii Andrei şi ai lui Cătălin Măruţă pentru bani. Prezentatorul a rămas fără cuvinte: “Nu pot să cred aşa ceva”

Cristian Cojocaru, Radu Oprișan 24.04.2021, 19:28
Ce fac copiii Andrei şi ai lui Cătălin Măruţă pentru bani. Prezentatorul a rămas fără cuvinte: “Nu pot să cred aşa ceva”

Cătălin Măruță și Andra reprezintă unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia sunt foarte apreciați de fani datorită modului lor de viață dar și a familiei minunate pe care o au. Copiii familiei Măruţă au fost dintotdeuana inventivi, astfel că au pus la cale un plan ingenions de a face bani.

Copiii lui Măruţă au recurs la o metodă inedita de a face bani

Familia Andrei și a lui Cătălin Măruță este una superbă și datorită copiilor lor, Eva și David, cei doi nu se pot plictisi vreodată. Ingeniozitate de care dau dovadă cei doi copii, îi suprinde de multe ori pe cei doi soți. De această dată, în timp ce Cătălin se îndrepta spre casă, aproape de locuința acestuia, a zărit pe stradă 2 măsuțe la care erau câțiva copii.

Spre surprinderea sa, din acea gașcă făceau parte și David și Eva, care reușiseră să adune câțiva clienți la cea mai nouă afacere a micuților: vindeau ”cocktail-uri” trecătorilor. Această nouă metodă de a face bani, se pare că a dat și roade, la un moment dat, David scoțând câteva bancnote din buzunarul său. Cătălin Măruță a filmat momentul pe care l-a postat ulterior într-un InstaStory.

”Deci nu pot să cred așa ceva. În capătul străzii, e o afacere aici. David, ați ieșit din casă și ți-ai pus măsuța și vinzi cocktail. Nu pot să cred! Adică voi ați făcut chestia asta? Eva, te-ai apucat de afaceri? Voi ce faceți aici?”, a spus Cătălin Măruță uimit.

Micuța Eva i-a explicat că ”vindem cocktailuri ca să facem mai mulți bani”. Nedumerit, tatăl acesteia a întrebat ”cum adică vindeți cocktailuir? Oamenilor de pe stradă?!”, Eva completând prompt: ”Da! Mâine este sărbătoare, deci o sa vindem mai mult”. Astfel, părinții celor doi copii pot vedea spiritul de antreprenor cum evoluează în cazul Evei și al lui David.

Catalin Maruta a ramas uimit de noua afacere a copiilor sai
Catalin Maruta a ramas uimit de noua afacere a copiilor sai

Ce își dorește Eva

Probabil acest plan reprezintă sursa financiară pentru Eva în scopul de a-și îndeplini o dorință foarte mare și anume aceea de a avea un cățel. Eva îi tot roagă pe Andra și Cătălin să îi cumpere un cățel. De această dată, Andra a vorbit despre fapul că Eva a recurs la amenințări, văzând că nu reușește să își convingă părinții în a-i îndeplini dorința. Aceasta a afirmat că își va cumpăra din banii proprii, după ce a câștigat pe urma unei reclame.

”Eva ne tot amenință, că are bani din reclamă, că i-a făcut o reclamă și îi zice în fiecare zi lui taică-su de ce nu-mi cumperi, că am bani din reclamă. De un an tot asta zice, așa că..din banii de reclamă probabil că o să îi cumpăram un câine”, a spus Andra la Radio Zu.

Cu cerința sa, Eva a reușit să devină virală pe internet în momentul în care îi spunea lui Cătălin ”nu vreau nici Balenciaga, nici Gucci, doar un câine vreau”. “Vreau un căţel, un Husky sau orice alt câine. Baţi din palme şi gata! Sau te duci la mall şi cumperi unul. Dacă nu, îţi dăm noi bani pentru că avem. Avem mulţi bani”, i-a spus Eva tatălui ei . “Eu vreau un Pomeranian. Eu zic să facem aşa: plătim noi jumate şi tu jumate şi luăm câine”, a completat David.

Urmăriți Impact.ro și pe