Cu cine s-a iubit Gina Pistol înainte să fie cu Smiley. A cerut-o în căsătorie, dar a fost condamnat la 13 ani de pușcărie

Iancu Andreea 12.03.2021, 09:46
Cu cine s-a iubit Gina Pistol înainte să fie cu Smiley. A cerut-o în căsătorie, dar a fost condamnat la 13 ani de pușcărie

Înainte să fie cu Smiley, Gina Pistol s-a iubit cu un alt bărbat, care însă a ajuns să fie condamnat la închisoare. Omul de afaceri libanez a și cerut-o în căsătorie pe frumoasa blondină, însă între ei doi lucrurile nu au reușit să se alinieze astfel încât să ajungă să facă pasul cel mare.

Cine este bărbatul cu care s-a iubit Gina Pistol, înainte să fie cu Smiley

Astăzi este mai fericită ca oricând, după ce a adus pe lume primul său bebeluș, însă viața prezentatoarei de la Chefi la Cuțite nu a fost întotdeauna atât de radiantă. În urmă cu mai mulți ani, înainte să fie cu Smiley, Gina Pistol s-a iubit cu un om de afaceri libanez, alături de care a fost la un pas să se mărite. Povestea de dragoste dintre Gina și Nicola a durat aproape 7 ani, timp în care relația s-a confruntat cu suișuri și coborâșuri. Cei doi se certau și se despărțeau frecvent, pentru ca mai apoi să revină în brațele celuilalt.

Chiar dacă o lungă perioadă de timp cei doi au fost extrem de fericiți, totul avea să se schimbe după ce Nicola a fost condamnat la închisoare. Înainte însă de a primi vestea tragică, libanezul și-a dorit să o facă pe Gina soția sa și astfel, în 2011, Nicola o cerea în căsătorie pe Gina. Acesta a apelat la un gest inedit pentru a o impresiona și i-a oferit nu doar un inel de logodnă extrem de frumos, ci și un telefon marca Vertu, încrustat cu diamante și safire. Cei doi nu au ajuns însă să facă marele pas, despărțindu-se la un an de zile de la momentul cererii, de data aceasta definitiv.

L-am iubit pe Nicola și încă îl mai iubesc. Dacă este vorba de vreo femeie, mai mult de o aventură cu ea nu va avea. Mă deranjează să știu că are aventuri, pentru că sunt geloasă. Noi ne vedem în continuare, eu merg acasă, acolo unde am locuit cu el, susținea Gina Pistol în 2012.

Gina Pistol și Nicola, fostul său iubit
Gina Pistol și Nicola, fostul său iubit

Care sunt acuzațiile care i se aduc fostului iubit al Ginei

În anul în care Gina și Nicola se despărțeau, bărbatul era vizitat de mascați pentru a fi cercetat într-un dosar de evaziune fiscală, fraudă și spălare de bani. Se pare că libanezul ar fi păcălit statul cu milioane de euro, după ce a omis să declare valorile corecte ale bunurilor importate și exportate de către societatea sa. Astfel, fostul iubit al Ginei Pistol ajungea să fie trimis în judecată în anul 2014 de către procurorii DIICOT, alături de alți presupuși complici. Abia la patru ani distanță, în 2018, Tribunalul București avea să anunțe sentința.

Nicola a primit o pedeapsă de 13 ani de închisoare și plata în solidar a unui prejudiciu de peste 18,2 milioane lei (4 milioane euro). Totodată, instanța a dispus și sechestrul asupra ” tuturor bunurilor mobile și imobile ale inclupaților persoane fizice și juridice, în vederea reparării prejudiciului și confiscării speciale, până la concurența sumelor anterior reținute în sarcina fiecărui inculpat cu titlu de despăgubiri civile către Agenția Națională de Administrare Fiscală precum și în vederea garantării cheltuielilor de judecată”. Astfel, fostul iubit al Ginei Pistol s-a ales, totuși, cu una din cele mai mari pedepse. Deocamdată însă, dosarul încă se judecă, după ce afaceristul libanez și restul inculpaților au cerut apel.