Dana Budeanu, despre singurul bărbat care o face să tacă. Creatoarea de modă, dezvăluiri fără perdea

Ana Anitoiu 26.02.2021, 22:59

Dana Budeanu a dat din casă. Creatoarea de modă a făcut dezvăluiri fără perdea despre singurul bărbat care o face să tacă, dar și despre ce muzică ascultă în momentele intime și ce crede, de fapt, despre iubire și Dumnezeu.

Ce crede Dana Budeanu despre iubire și Dumnezeu

Dana Budeanu a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici. Artistul a întrebat-o ce crede ea despre dragoste, iar răspunsul creatoarei de modă a fost incredibil. Din punctul ei de vedere, fiecare persoană are un suflet pereche, deși sunt puțini oamenii care reușesc să trăiască o poveste de dragoste fabuloasă.

”Eu cred că există o singură iubire imensă pentru fiecare om. Și, într-adevăr, foarte, foarte rar, se întâmplă această întâlnire a sufletelor pereche, dar nu pentru că ea nu există, ci pentru că nu suntem atenți și pentru că ea trece pe lângă noi. În general, trecem pe lângă ea, pentru că nu ne putem adapta împreună cu aceasta la mediu”, a explicat ea, precizând ulterior că ea crede că nu există nimic fără Dumnezeu, iar El este în fiecare om.

Dana Budeanu, despre singurul barbat care o face sa taca. Creatoarea de moda, dezvaluiri fara perdea
Dana Budeanu

Dana Budeanu, despre singurul bărbat care o face să tacă

De asemenea, Dana Budeanu a dezvăluit ce calitate trebuie să aibă bărbatul ideal pentru ea. Creatoarea de modă a spus că acesta trebuie să aibă capacitatea de a o determina să tacă și a explicat singura cale prin care acest lucru poate fi posibil. Mai mult, ea a primit o întrebare picantă referitoare la muzica pe care o ascultă atunci când face amor. Spre dezamăgirea fanilor ei, răspunsul a fost că nu are timp de nicio melodie în acele momente.

”Este bărbatul în fața căruia eu tac, iar eu tac în fața unui bărbat doar din respect. Deci în primul rând trebuie să-l respect foarte mult, iar ca să-l respect trebuie să fie la același nivel de minte cu al meu. Chimia de minte este foarte importantă, fără chimia de minte nu există chimia de suflet și nici chimia fizică. Bărbatul ideal pentru Dana este acela care mă face să tac dracu”, i-a mărturisit Dana Budeanu lui Damian Drăghici.

Dana Budeanu, despre ce o sensibilizează

Totodată, Dana Budeanu a declarat, la fel cum a făcut-o și cu alte ocazii, că lucrul ce o emoționează cel mai tare este suferința bătrânilor. Deși este un om foarte puternic, nu suportă să vadă acest lucru și consideră că ei ar trebui să fie venerați.

”Eu plâng de foarte multe ori pentru bătrâni. Nu suport suferința bătrânilor, neputința lor, faptul că nu trăim într-o lume care să-i venereze de dimineața până noaptea, care să-i ajute, să-i sprijine, să-i ocrotească. Acesta este cel mai mare păcat al omenirii. Fără ei nu am fi fost aici. Nu există azi fără istorie, fără ce au făcut ei.”, a spus creatoarea de modă.

Dana Budeanu, despre ce ar spune varianta ei de 5 sau 6 ani despre ea

Damian Drăghici a întrebat-o pe Dana Budeanu și ce ar spune despre ea varianta ei copil de 5 sau 6 ani. Creatoarea de modă a spus că mica Dana ar fi mulțumită de felul în care a crescut. În plus, ea a explicat că nu și-a schimbat principiile încă din copilărie.

”Eu sunt cam așa de foarte mică. Eu am fost un tip de copil bătrân, pentru că eu nu mi-am schimbat principiile de când îmi amintesc. Par foarte încăpățânată din punctul acesta de vedere, pentru că eu nu-mi încalc principiile. Nu fac nici un compromis de minte și de suflet. Chiar dacă se încearcă în jurul meu nu se reușește niciodată, pentru că ceea ce nu înseamnă adevăr pentru mine nu există pentru mine. Eu știu că Dana este un om care nu a făcut niciodată rău nimănui, care nu va face niciodată rău nimănui și care nu va face nici un compromis niciodată”, a explicat ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...