Drama fostei gimnaste Irina Deleanu. Cum a fost Ion Țiriac alături de ea. ”M-a ajutat mult”

Badea Violeta 23.09.2021, 17:21
Drama fostei gimnaste Irina Deleanu. Cum a fost Ion Țiriac alături de ea. ”M-a ajutat mult”

Irina Deleanu este devastată de durere, după ce și-a pierdut mama. Se pare că femeia se afla la un azil privat din București, unde era îngrijită, după ce suferise o fractură de șold. Mai mult, fosta gimnastă se ocupă și de fiica sa bolnavă de diabet. Fetița are nevoie de foarte multe tratamente costisitoare. Ion Țiriac nu a rămas indiferent la suferința ei. Iată gestul pe care l-a făcut.

Momente cumplite pentru Irina Deleanu

Veștile sunt foarte triste pentru cunoscuta și îndrăgita fostă gimnastă ritmică, Irina Deleanu. Din păcate, mama fostei sportive a încetat din viață. Așa cum se poate bănui, fosta gimnastă nu-și revine din șoc, din cauza loviturii foarte mari pe care tocmai a primit-o. Mai ales că această veste vine la doar doi ani de la decesul tatălui său.

„Avea diabet de 41 de ani, starea sa s-a tot degradat. Nu au mai vrut să o țină în spital că se gândeau că moare acolo. Era imobilizată la pat după ce a căzut și a suferit o fractură de șold. Necesita îngrijire 24 de ore din 24 și pentru diabet.

Am vorbit și am dus-o la un azil privat, la Sf. Paraschieva. Nu mai mânca de două săptămâni. Mama nu prea a ținut regim. Chiar e un record, așa mi-a spus și doctorița ei, că a rezistat 41 de ani, fără să țină un regim strict”, a precizat Irina Deleanu, citată de playsport.ro.

Momente cumplite pentru Irina Deleanu
Momente cumplite pentru Irina Deleanu

Cine i-a fost alături fostei sportive

Din păcate, Irina Deleanu pare urmărită de un blestem. Fosta gimnastă suferă cumplit și din pricina fiicei ei, Antonia. Copilul suferă de diabet și este dependent de insulină. Irina Deleanu a trebuit să scoată foarte mulți bani din buzunar pentru tratamente. Fosta gimnastă a mărturisit că fostul ei iubit, Ion Țiriac, i-a sărit în ajutor.

„Domnul Țiriac, cu care am o relație bazată pe respect, m-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate.

A încercat și la Houston, și la Geneva și la renumitul Institut de diabet din Stuttgart să se găsească o soluție pentru a nu mai face insulină, dar răspunsul a fost același. Diagnosticul este confirmat, și nu există alte tratamente. Tot ce mănâncă e cântărit, glicemia mereu măsurată. Sportul o ajută, dar nu poate face de performanță. Efortul mare îi dăunează”, a mai adăugat Irina Deleanu pentru aceeași sursă.