Laurette, despre gestul extraordinar făcut de Ion Țiriac pentru ea. Mulatra, mărturisire neaşteptată: „E foarte sufletist”

Badea Violeta 04.07.2021, 23:01
Laurette, despre gestul extraordinar făcut de Ion Țiriac pentru ea. Mulatra, mărturisire neaşteptată: „E foarte sufletist”

Formează sau nu un cuplu Laurette și Ion Țirian? De-a lungul timpului s-a spus că între cei doi ar exista mai mult decât o relație de prietenie. Fotomodelul s-a hotărât să lămurească totul. Iată ce a spus Laurette despre gestul extraordinar făcut de Ion Țiriac pentru ea. Mulatra, mărturisire neaşteptată: „E foarte sufletist!„

Laurette, despre gestul extraordinar făcut de Ion Țiriac pentru ea

În vara anului 2016, Ion Țiriac și Laurette au fost văzuți pe litoralul Mării Negre. Cei doi s-au bucurat de câteva momente de relaxare, iar zvonurile că cei doi ar forma un cuplu nu au întârziat să apară. Cei doi nu au recunoscut nimic, deși au plecat împreună cu mașina omului de afaceri și au fost văzuți împreună la hotel.

Timpul a trecut, dar mulatra nu a mărturisit niciodată că ar fi fost vorba de o relație amoroasă între ei, în ciuda ipostazelor în care au apărut. Laurette s-a apucat de cântat, iar cel mai nou videoclipal său a fost filmat, surpriză sau nu, în parcul de mașini al lui Ion Țiriac. Fotomodelul a vorbit despre gestul extraordinar făcut de Ion Țiriac pentru ea.

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie!”, a declarat Laurette, potrivit ciao.ro.

În prezent, fotomodelul se află într-o relație cu un fotbalist controversat, implicat în scandalul „cocaina la Dinamo”.  Magaye Gueye este cercetat de ANAD, iar Dinamo așteaptă rezultatele pentru a cere daune morale.

Laurette
Laurette

Mulatra, mărturisire neaşteptată: „E foarte sufletist„

Laurette a mărturisit ce părere are despre omul de afaceri. Așa cum era de așteptat, vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ion Țiriac. Fotomodelul l-a caracterizat prin cuvinte foarte frumoase.

 „Un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, a spus Laurette.

Dacă mulatra stă destul de bine pe plan sentimental, Ion Țiriac se pare că a rămas fără parteneră. Conform informațiilor apărute în presă, relația dintre omul de afaceri și Irina Deleanu s-ar fi răcit. Ion Țiriac a fost surprins de mai multe ori în compania fostei gimnaste de performanță, dar ceva s-a întâmplat pe parcurs. Fostul mare sportiv și-a sărbătorit ziua de naștere, 9 mai, la Madrid, dar de la acest eveniment a lipsit Irina Deleanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...