Ion Țiriac, surprins la cină alături de o brunetă misterioasă. Omul de afaceri este din nou burlac

Stan Filon, Camelia Moldoveanu 25.08.2021, 18:53
Ion Țiriac, surprins la cină alături de o brunetă misterioasă. Omul de afaceri este din nou burlac

Ion Țiriac a fost surprins la masă alături de o brunetă misterioasă. Chiar dacă erau patru persoane la masa respectivă, miliardarul i-a acordat o atenție deosebită tinerei, pe care nu a pierdut-o deloc din ochi. Mai mult, a renunțat și la ochelarii de soare, poate pentru a avea un contact vizual mai bun cu tânăra domniță.

Ion Țiriac a fost surprins la cină alături de o brunetă misterioasă

Ion Țiriac este din nou burlac, după ce s-a despărțit de fosta sportivă Irina Deleanu. Miliardarul nu a mai fost văzut alături de o altă femeie de când se pare că a luat-o pe un alt drum față de cel al Irinei Deleanu. Asta, până recent, când a fost fotografiat în compania unei brunete misterioase.

Miliardarul a ales să poarte la întâlnire o cămașă albă, numai bună pentru a evita căldura de afară, scrie plyasport.ro. Ceilalți oameni cu car a luat masa erau îmbrăcai lejer. La fel a fost și tânăra care a avut parte de toată atenția lui Ion Țiriac. Tânăra misterioasă a purtat un tricou alb și o pereche de pantaloni scurți tot albi, de parcă ar fi venit de la o partidă de tenis. Cei patru au discutat mult în timpul mesei, iar miliardarul i-a acordat o atenție sporită mai tinerei sale partenere.

Ion Tiriac, surprins la cina alaturi de o bruneta misterioasa
Ion Tiriac, surprins la cina alaturi de o bruneta misterioasa. Sursa foto: playsport.ro

I-a spus adio Irinei Deleanu

Ion Țiriac este singur după ce s-a despărțit de fosta gimnastă Irina Deleanu, în compania căreia a fost văzut de multe ori. Mergeau braț la braț peste tot, însă niciunul dintre ei nu a recunoscut că ar fi format un cuplu. Ei bine, nici nu au apucat s-o facă, deoarece relația dintre ei s-a răcit considerabil.

”Avem o relație bazată pe respect. M-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate”,  mărturisea Irina Deleanu.

Fosta sportivă a vorbit cu presa și după ce s-a scris că s-au despărțit și a spus că informațiile care spuneau că l-a părăsit pe milirdar au amuzat-o. ”Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?”, se întreabă Irina. Aceasta a precizat că nu locuiește cu miliardarul. ”Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines”, a adăugat aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...