Drama care i-a marcat viața cântăreței Nadine: „Bătăi, umilințe, frici, foame”. Mărturisiri copleșitoare

Iancu Andreea 04.08.2021, 15:03
Drama care i-a marcat viața cântăreței Nadine: „Bătăi, umilințe, frici, foame”. Mărturisiri copleșitoare

Nadine, care a devenit celebră în urma participării la „Școala vedetelor”, în urmă cu mai mulți ani, poate fi considerată o luptătoare. La vârsta de 44 de ani, cântăreața a decis să ia examenul de Bacalaureat, motiv pentru care s-a pus cu burta pe carte și a susținut alături de alți elevi probele din această vară. Deși la prima vedere are o viață fericită, un copil sănătos și o experiență impresionantă, puțini cunosc drama care i-a marcat viața cântăreței Nadine, care a făcut recent o mărturisire copleșitoare.

Drama care i-a marcat viața cântăreței Nadine. Prin ce calvar a fost nevoită să treacă

Ambiția a ajutat-o pe Nadine să se autodepășească. Deși mulți tineri nu reușesc să treacă de examenul maturității, cântăreața a demonstrat că se poate atunci când îți dorești. Aceasta susținea în urmă cu câteva luni Bacalaureatul, în urma căruia a obținut note extrem de mari. Vedeta a reușit să obțină 9,70 la limba și literatura română, 7 la geografie şi 10 la sociologie, mărturisind că subiectele au fost unele ușoare. În plus, ea este extrem de hotărâtă să meargă către facultate, alegând cursurile de psihologie, domeniu care o pasionează recent. Totuși, în spatele acestui om puternic se află drama care i-a marcat viața cântăreței Nadine, despre care aceasta a vorbit într-o postare pe contul de Facebook.

Vedeta a recunoscut public că a trecut în copilărie prin bătăi, umilințe, frici și foame, aspecte care au afectat-o de-a lungul timpului. Aceste experiențe au reprezentat pentru ea un semnal de alarmă atunci când și-a dorit să devină mamă, Nadine mărturisind că a trecut mai întâi prin terapie pentru a putea gestiona noua postură, aceea de părinte. Ajutorul specializat i-a fost util vedetei, care astfel a reușit să își crească băiețelul într-un mediu armonios.

Deoarece eram conștientă că istoricul meu (bătăi, umilințe, frici, foame etc.) a lăsat urme, înainte de a face copilul am ales să intru ăn terapie. Am stat în terapie 5 ani. Când copilul avea vreo 4 ani, terminasem deja “curățenia” ( în mare parte). Terapia m-a ajutat să nu-l bat, să nu-i spun că e prost, că nu poate, că mai bine nu se năștea, că nu e în stare de nimic și alte lucruri bolnave pe care bieții copii nu au nicio vină să le audă, și care le modifică personalitatea în moduri dureros de observat, a precizat Nadine pe contul său de Facebook.

Drama care i-a marcat viața cântăreței Nadine
Nadine a fost extrem de afectată de experiențele din copilărie

„Știu cui aș vrea, de fapt, să adresez acea furie”

Vedeta a dezvăluit care sunt sentimentele care o încearcă de fiecare dată când ajunge să se confrunte cu furie. Nadine a reușit să își analizeze comportamentul cu ajutorul terapiei cu un specialist, astfel conștientizând faptul că experiențele nefericite din trecut o afectează în relația cu fiul său. În plus, aceasta a menționat cât de important este pentru adulți și părinți mai cu seamă, să își vinde rănile trecutului pentru a nu provoca suferința celor mici și fără vină.

Când îmi vine valul de nervi și simt să spun lucruri, știu de unde vin… știu cui aș vrea, de fapt, să adresez acea furie, și, evident, știu cum să mă dezamorsez. Ura pe care o revărsăm asupra copiilor noștri este, de fapt, o ură îndreptată înspre o situație din trecut, o persoană din trecut, despre care puii noștri nu au habar, darămite să mai și sufere din această cauză. Să ne căutăm, să ne vindecăm, să ne reparăm, pentru că altfel perpetuăm la nesfârșit dureri și suferințe pe care nimeni nu le merită. Te îmbrățișez!, a mai explicat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...