Cu ce se ocupă acum Nadine, la 44 de ani, după ce s-a lăsat de televiziune. Cei mai mulți oameni fac asta în adolescență

Stan Filon 25.02.2021, 16:15
Cu ce se ocupă acum Nadine, la 44 de ani, după ce s-a lăsat de televiziune. Cei mai mulți oameni fac asta în adolescență

Nadine este un nume cunoscut în România. A fost prima apariție exotică pe un post de televiziune din România. Frumoasa mulatră a participat la Școala Vedetelor, de la TVR 1, primul show de televiziune de după Revoluția din 1989.

S-a aflat cu ce se ocupă acum Nadine, la 44 de ani

De atunci, Nadine a tot apărut la TV, dar vremea a trecut. A ajuns la 44 de ani, pe care i-a împlinit pe data de 24 februarie. A avut recent propria sa emisiune la TVR 1, dar pandemia de coronavirus, cât și ratingul au făcut conducerea Televiziunii Publice so scoată din grilă emisiunea respectivă.

Rămasă fără un angajament, Nadine a recunoscut cu mâna pe inimă că s-a decis s-și continue studiile, iar pentru asta trebuie să susțină examenul de Bacalaureat. Împarte biroul de studiucu fiul ei în vârstă de 11 ani. ”Eu învăț pentru BAC și el își face lecțiile lângă mine. În fiecare zi venim cu caietele aici. Eu învăț la ale mele și el învață la ale lui.

S-a aflat cu ce se ocupa acum Nadine, la 44 de ani
S-a aflat cu ce se ocupa acum Nadine, la 44 de ani

”M-am îndepărtat foarte mult de ideea cu care am plecat la drum”

E minunat să ai 44 de ani. Sunt recunoscătoare că am vârsta asta și îmi place să număr ani prin care am trecut pentru că nu e ușor să trecem prin viață. M-am îndepărtat foarte mult de ideea cu care am plecat la drum atunci când am început în profesia asta – să fiu sexy, să nu cumva să trec și să nu mă observi, să nu cumva să nu-ți placă de mine – și am ajuns în direcția opusă, în care sunt extrem de relaxată cu cele 85 de kilograme ale mele”, a mai spus Nadine.

Viața ei nu a fost una chiar ușoară și vedeta a ales să-și deschidă sufletul și să vorbească deschis despre copilăria sa chinuită. ”Tatăl meu era african şi mama româncă. Pe vremea lui Ceauşescu nu se puteau căsători, era un fel de concubinaj al comunismului. El a plecat în ţara lui, iar ea a rămas cu noi, doi copii negri şi fratele meu alb. Mama a murit tot din cauza sistemului, la un chiuretaj. Bunica a luat decizia de a ne duce la casa de copii.

Pe fiecare ne-a dus în altă casă de copii din cauza vârstei. Cel mai traumatizant a fost în prima zi, când mi-au luat hainele de pe mine şi mi-au dat hainele căminului. Am simţit o cumplită umilinţă, furie, nesiguranţă”, povestea Nadine, în 2013.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...