EXCLUSIV

Dragoș Dolănescu rupe tăcerea și îi dă o replică usturătoare lui Ionuț Petrescu, cel care se crede fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu: ”Tata nu a avut o relație de dragoste cu mama lui”. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 17.08.2021, 22:28

Dragoș Dolănescu, deputat de succes în Costa Rica, este preocupat serios de lumea politică, având mari șanse să devină președintele țării, dar tot mai trage cu urechea la ce se întâmplă în România, țara natală, fiind la curent cu toate bârfele. În interviul oferit în exclusivitate pentru impact.ro, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu îi dă o replică usturătoare lui Ionuț Petrescu, care se consideră fiul nelegitim al regretatului solist de muzică populară: ”Tata nu a avut o relație de dragoste cu mama lui, tanti Flori”, ne-a spus Dragoș Dolănescu.

”Ionuț Petrescu nu este fratele meu vitreg!”

Ionuț Petrescu crede cu tărie că tatăl lui este Ion Dolănescu, însă Dragoș vrea să clarifice lucrurile privind acest subiect sensibil, dezbătut, ani la rând, la emisiunile tv. Contactat de reporterii impact.ro, Dragoș Dolănescu ne-a făcut dezvăluiri, în exclusivitate pentru impact.ro:

”Ionuț Petrescu poate că este un frate spiritual, dar, din păcate pentru el, trebuie să-i spun că nu-i fratele meu. Tatăl lui biologic este un domn de la Primăria Capitalei, în niciun caz Ion Dolănescu, chiar dacă lui i-ar plăcea asta foarte mult, sunt, totuși, situații diferite.

Pe tanti Flori, mama lui, care a lucrat la noi în casă, am respectat-o mereu. Dar tata nu a avut o relație de dragoste cu ea. Alăturați poza lui Ionuț Petrescu și a bărbaților din familia Dolănescu, uitați-vă la trăsături, și veți vedea că sunt caracteristici total diferite, din punct de vedere biologic”.

Ce regret are Ionuț Petrescu, după moartea lui Ion Dolănescu

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, ni se confesa, în urmă cu câteva luni, în interviul pentru impact.ro: ”Îmi pare foarte rău că nu am apucat să fac testul și să aflu adevărul. Las în mâna lui Dumnezeu și sper ca odată să se facă lumină legat de acest subiect. Și, dacă nu aș fi fiul lui, până la urmă am stat în casa lui, am mâncat la masa lui. Mama, la fel, a stat în casa lui ani de zile. Dumnezeu să îi odihnească în pace pe amândoi!”.

Acesta merge periodic la mormântul lui Ion Dolănescu, pentru a aprinde lumânări.

”Orice părinte are grijă de copiii lui, chiar și după moarte”

Dragoș Dolănescu se topește de dorul tatălui său, Ion Dolănescu, trecut în neființă în 2009, în urma unui infarct:

”Tata a fost un om bun, un extraordinar patriot, a iubit cu sfințenie pământul românesc, mi-a spus mereu să țin la familie. Orice părinte are grijă de copiii lui, chiar și după moarte. Tata a făcut în așa fel încât, înainte de a fi numit deputat, să încheie scandalul fraților Dolănescu pe moștenirea de un milion de euro. A fost un semn de la Dumnezeu că tata a vrut să se termine circul, ca să-mi trăiesc liniștit viața de politician”.

Dragoș Dolănescu rupe tăcerea și îi dă o replică usturătoare lui Ionuț Petrescu, cel care se crede fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu
Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, este solist de muzică populară

”Am primit tot felul de amenințări, pe conturile sociale”

Dragoș Dolănescu are mari șanse să ajungă vicepreședinte, dar și președinte, în Costa Rica. El ne-a mai vorbit și despre programul lui de politician: ”Mă trezesc la 4.00 dimineața, ca să citesc toate ziarele din Costa Rica, Spania și din România, ca să știu ce se întâmplă în lume. Îmi place ceea ce fac, dar, trebuie să recunosc, este un sacrificiu pentru familie. Ziua mea de muncă este de 14 ore, plec dimineața și vin acasă la ora 23.00. |Merg des și prin țară. În politică, unii te iubesc. Am primit însă și tot felul de amenințări, pe conturile sociale”.

”În România aș fi trăit în umbra tatălui meu”

Dragoș Dolănescu ne-a mai făcut mărturisiri și despre șansele de a fi politician în România:

”Mi-ar fi fost mult mai ușor să ajung politician în România. Dar, aș fi trăit în umbra tatălui meu, ca fratele meu, Ionuț Dolănescu. Prin urmare, am decis să încep totul de la zero, cu munca mea, nu să vină cineva să-mi zică: ”A, ești fiul lui Ion Dolănescu!”. Dacă am făcut multe sau nimic, timpul va decide.

În Costa Rica, numele Ion Dolănescu nu înseamnă nimic, nu te ajută la nivel politic. Eu vreau să ajut oamenii, dacă o să ajung sau nu președinte în Costa Rica, doar timpul va decide. Poate o să ajung și președintele României, nu se știe ce ne rezervă viitorul. Totul este să faci cu cinste munca pe care ți-a dăruit-o Dumnezeu”, ne-a mai declarat Dragoș Dolănescu, pentru impact.ro

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...