EXCLUSIV

Frații Dolănescu au ajuns să se războiască pe o vilă la Sinaia. ”Pe el tata l-a răsfățat, eu munceam verile pe șantier”. EXCLUSIV

Carmen Andrei 22.06.2021, 15:16
Frații Dolănescu au ajuns să se războiască pe o vilă la Sinaia. ”Pe el tata l-a răsfățat, eu munceam verile pe șantier”. EXCLUSIV

Frații Dolănescu se află într-un epuizant război al declarațiilor, de mai bine de 12 de ani, de când celebrul lor tată, solistul de muzică populară Ion Dolănescu, a încetat din viață, în urma unui infarct. Deși, cândva, Ionuț și Dragoș erau prieteni la cataramă, ba chiar își făceau confesiuni, iată că moștenirea de un milion de euro, care constă în case, terenuri și bani, le-a distrus pe veci frăția. Mai nou, se ceartă pe vila din Sinaia, scoasă de Dragoș la vânzare.

Frații Dolănescu se războiesc acum pentru pe o vilă la Sinaia

Dragoș a anunțat, zilele trecute, pentru impact.ro, că scoate la vânzare conacul cu 15 camere, din Sinaia, moștenit de la Ion Dolănescu, pe motiv că nu dispune de banii necesari pentru renovare. Lui Ionuț Dolănescu nu i-a picat deloc bine vestea că imobilul cu valoare sentimentală urmează a fi înstrăinat: ”Războiul dintre noi s-a încheiat. Averea s-a împărțit în mod egal și legal. Asta nu schimbă cu nimic relațiile între noi. Caracterul lui vizavi de mine, cel pe care l-a târât prin tribunale mai bine de opt ani de zile, este nul pentru mine. Nu sunt supărat pe nimeni, nu am nimic de împărțit cu nimeni. Ar trebui ca Dragoș să aibă mai mult respect față de mine care sunt fratele mai mare. Am și plătit o sumă usturătoare de 100.000 de euro. Eu mi-am plătit dreptul de a sta în casa părinților”, a declarat Ionuț Dolănescu, la Antena Stars.

Deși Dragoș se străduiește să evite conflictele cu Ionuț, acesta a menționat, pentru impact.ro: “Nu este problema lui ce fac cu vila din Sinaia, e scoasă la vânzare, dar încă nu am vândut-o, deși am un doritor bogat. Din păcate, n-am bani de reparatii, ar ajunge la 100.000 de euro. Ionuț zice că m-a despăgubit cu 100.000 de euro, după procesul pe moștenire, dar mulți bani s-au dus pe avocați. El a rămas cu o vilă de peste 650.000 de euro, pe care în proces a scăzut-o la 450.000 de euro, eu am rămas cu cea din Sinaia, de 250.000 de euro”. Dragoș a mai adăugat, pentru impact.ro: ”Vrea respect? Ce respect dorește? O să-l respect când va face ceva pe puterile lui. Tot ce are este făcut pe spatele tatălui nostru. El cântă, dar nu i-am ascultat niciodată muzica, nu e genul meu, a încercat și în politică, dar s-a retras. Pe el tata l-a răsfațat ca să facă studii muzicale, eu munceam verile pe șantier ca să am bani pentru facultate”.

Fratii Doanescu se razboiesc acum pentru pe o vila la Sinaia
Fratii Doanescu se razboiesc acum pentru pe o vila la Sinaia

Dragoș Dolănescu și Ionuț Dolănescu s-au luptat 8 ani în instanță pe moștenirea de un milion de euro

Dragoș Dolănescu a intrat în posesia casei de vacanță din Sinaia, a regretatului Ion Dolănescu, în 2017, după un proces de durată cu fratele său, Ionuț Dolănescu. Stabilit în Costa Rica, unde speră ca, într-o bună zi, să ajungă președintele țării, Dragoș a scos la vânzare imobilul de la munte. ”Nu pot păstra vila din Sinaia, este degradată, mi-ar trebui în jur de 100.000 de euro ca să o aranjez, nu am acești bani, așa că am scos-o la vânzare în urmă cu 6 luni. Deja am persoane interesate. Am găsit un doritor, este vorba despre un român stabilit în America și care a îndrăgit muzica tatălui meu!”, ne spunea Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru Impact.ro, în urmă cu câteva zile. La finalul procesului, casa din strada Caimatei, evaluată inițial la 685.000 de euro, i-a revenit lui Ionuț, iar vila din Sinaia, de peste 250.000 de euro, a primit-o Dragoş. Ei au mai avut de împărțit casa şi terenul din Str. Hagi Dina, evaluate la 6.000 de euro, casa cu teren de la Butimanu, de 5.500 de euro, și câteva terenuri în Tunari, evaluate la suma de 61.000 de euro. Drepturile de autor, estimate la peste 70.000 de euro, i-au revenit doar lui Ionuț.

Dragoș Dolănescu locuiește cu chirie în Costa Rica, unde este deputat

Cu toate că Dragoș Dolănescu este un vestit politician în Costa Rica și speră ca, într-o bună zi, să devină și președintele țării, el nu deține acolo o casă proprietate personală: ”Locuiesc cu chirie, cu soția și cu băieții mei, Ion și Darius. Din suma pe care o voi primi pe vilă le voi cumpăra case și celor trei copii ai mei, ca amintire de la bunicul lor”, a mai adăugat Dragoș, pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI