Dovada clară că Thalia arată senzaţional la 50 de ani. Actriţa, imagini de colecţie

Ioana Bucur, Alexandru Teodorescu 13.09.2021, 16:09

Regina telenovelelor a împlinit 50 de ani și arată senzațional. Imaginile de colecție cu actrița, care pare că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții și se bucură de fiecare experiență nouă ce îi iese în cale, sunt dovada clară.

Cum arată Thalia la 50 de ani

Îmbrăcată într-un body colorat ce lăsa la vedere picioarele fără cusur, Thalia a sărbătorit ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. Celebra actriță de telenovele arată senzațional.

Thalia a publicat câteva imagini pe paginile sale de social media, iar fanii au asaltat-o cu reacții și comentarii. Artista pare că a descoperit un elixir al tinereții, timpul trecând pe lângă ea fără să-i lase urme pe chip, iar dovada a fost adusă chiar de ea, în urmă cu puțin timp.

Dovada clară că Thalia arată senzaţional la 50 de ani

Provocarea „Atunci și acum”

Frumoasa artistă supranumiă „Regina telenovelelor” ținute pe care le-a purtat în anii 1990. De exemplu, Thalia a îmbrăcat din nou un body cu margarete ce nu doar că i-a venit la vârsta de aproape 50 de ani, ci i-a avantajat la fel de mult silueta pe care diva și-a păstrat-o. Artista le-a transmis fanilor ei că această ținută veche i-a oferit o energie unică.

„Mereu am vrut să îmbrac din nou, la un moment dat, ținutele mele originale. Mama m-a învățat să le păstrez și să le dau o valoare specială fiecărui articol vestimentar pe care l-am folosit de-a lungul carierei mele. Și le-am păstrat pe toate!

Așa că, atunci când am primit invitația să iau parte la campania Vogue Mexic numită „Viața mea în look-uri”, m-am gândit imediat că aceasta ar putea fi oportunitatea să prezint din nou aceste ținute. Și de ce să nu le îmbrac și acum? Când mi-am pus corsetul cu margarete, original din anii 1990, am simțit o energie, o adrenalină unică. Am fost atentă și la coafură și machiaj, ca să recreez aceste poze.”, a scris Thalia pe Instagram.

Thalia a împlinit vârsta de 50 de ani pe 26 august. Diva este căsătorită de 21 de ani cu magnatul Tommy Mottola, în vârstă de aproape 72 de ani. Ei au împreună o fiică, Sabrina Sakaë Mottola Sodi, în vârstă de 13 ani, și un fiu, Matthew Alejandro Mottola Sodi, în vârstă de 9 ani.

Vedeta are mare grijă de ea și publică numeroase imagini cu antrenamente fizice, mișcări de yoga și plimbări în natură alături de familia ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...