Dovada clară că în Poliția Română nu sunt „doar burtoşi”. Fotografia cu o tânără poliţistă a devenit virală

Ioana Bucur 07.05.2021, 23:59

De prea mult timp s-a perpetuat mitul polițistului supraponderal. Cel puțin, asta cred reprezentanții Sindicatului Europol care au și venit cu dovada clară că în Poliția Română nu sunt „doar burtoși”. Fotografia a devenit virală și a stânit un val de glume din partea internauților.

Dovada clară că în Poliția Română nu sunt „doar burtoşi”

Poliția Română este virală pe Facebook. O fotografie postată pe pagina Sindicatului Europol, menită să demonstreze că în Poliția Română nu sunt „doar burtoși”, a strâns mii de reacții și redistribuiri după nici o oră de la publicare.

„Cine a spus că în Poliția Română sunt doar burtoși?”, a fost descrierea ce a însoțit fotografia în care apare o tânără polițistă cu forme de invidiat.

Imaginea a strâns mii de comentarii, iar reacțiile internauților au fost cât de poate de diferite. Cu toate astea, mulți au spus că postarea este deplasată, în timp ce unii s-au întrecut în glume la adresa polițiștilor.

„Păi n-a zis nimeni asta… doar pensați…”/ „Slim-fit e uniforma standard? Am văzut acum câțiva ani o poză într-un articol despre o generăleasă de poliție; poza era doar bust, restul nu ar fi încăput în pagină”/ „Și-a ridicat burta în bretele!”, sunt doar câteva dintre comentariile făcute de internauți la adresa oamenilor legii.

Cineva chiar s-a oferit să se „aresteze singur”, sperând că așa va avea ocazia să o întâlnească pe frumoasa polițistă care apare în fotografia virală ce a apărut pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol: „La ce secție lucrează? Că mă arestez singur!”.

Dovada clară că în Poliția Română nu sunt
Poliția Română, fotografie virală

Postarea de pe pagina Sindicatul Europol, considerată jignitoare la adresa femeilor

Printre glume s-au strecurat și câteva mesaje critice, în care se subliniază că fotografia și mesajul celor care administrează pagina de Facebook Sindicatul Europol sunt jignitoare pentru polițista din imagine care le este, în primul rând, colegă, nu doar femeie.

„Alte lucruri mai importante nu sunt de dezbătut sau nu ați trecut de vârsta adolescenței?”, a scris o persoană. „Cam nedreapta postarea la adresa colegei!”, a punctat altcineva.

La câteva ore după publicarea imaginii virale, o nouă fotografie a apărut pe aceeași pagină de pe celebra rețea de social media. De data aceasta, subiectul este un polițist de frontieră, surprins lângă mașina de serviciu, cu descrierea: „Cine a spus că în Poliția de Frontieră sunt doar burtoși?!”

Și de data aceasta, internauții nu s-au abținut, iar secțiunea de comentarii este sursă sigură de bună dispoziție: „Ăsta-i Walter Zenga deghizat, iar vă țineți de glume”, „Doar în România polițistul de frontieră merge pe câmp la cămașă, cravată și pantofi”, „De la burtoși ați ajuns la pensați” sau „Sunt pregătiți pentru Miss și Mister”, sunt câteva dintre sutele de mesaje trimise de oameni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...