Scene incredibile la Lețcani. Cum a ajuns o mașină de poliție într-o hală ridicată ilegal

Elena Avramescu 14.04.2021, 13:37
Scene incredibile la Lețcani. Cum a ajuns o mașină de poliție într-o hală ridicată ilegal

O mașină de poliție, într-o hală ridicată ilegal. Accident bizar la Iași, în localitatea Lețcani, petrecut în momentul în care o autospecială de poliție a ajuns într-un depozit construit ilegal, după ce a evitat impactul cu un taxi. În acest moment se fac acum verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și cine va fi tras la răspundere.

O mașină de poliție, într-o hală ridicată ilegal

Este un depozit ridicat ilegal pe care dorim să-l demolăm de mai multă vreme. Acea construcție se suprapune cu alte proiecte pe care le avem în derulare, a declarat Stelian Turcu, primarul comunei Lețcani, potrivit BZI.

În acest sens, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au declarat că se vor face verificări pentru a se stabili cine este vinovat. Din fericire, în urma impactului nimeni nu a fost nimeni rănit, însă accidentul putea avea urmări grave. Din primele verificări se pare că hala ridicată fără autorizație ar aparține lui Teodor Coman, fost Similiac, find numir și „regele mansardelor”, după precizările primarului Turcu.

O masina de politie, intr-o hala ridicata ilegal
O masina de politie, intr-o hala ridicata ilegal

Polițiștii vor face verificări pentru a demostra cine este vinovat de acest incident. În plus, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași efectuează cercetări și în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Până acum se știe faptul că, pe 11 aprilie 2021, un bărbat de 33 de ani a condus un autoturism pe raza municipiului Iași și la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un alt auto condus de un tânăr de 26 de ani, în urma impactului rezultând doar pagube materiale.

În plus, după ce s-a făcut testarea conducătorilor auto cu aparatul alcooltest s-a demonstrat faptul că bărbatul de 33 de ani se afla sub influența alcoolului, astfel că, în urma testării acestuia rezultând o valoare de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest sens, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, pentru a se stabili alcoolemia.

Astfel că, în baza probatoriului administrat în cauză, pe 12 aprilie 2021, bărbatul cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe a fost reținut de polițiști pentru nu mai puțin de 24 de ore, și a fost introdus în Arestul I.P.J. Iași.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...