Ce viteză avea în localitate Gigi Becali când a fost prins de Poliţie. I s-a luat permisul auto imediat

Ioana Bucur 03.05.2021, 18:29
Ce viteză avea în localitate Gigi Becali când a fost prins de Poliţie. I s-a luat permisul auto imediat

A doua zi de Paște a venit cu vești proaste pentru finanțatorul echipei de fotbal FCSB, care tocmai a rămas fără permisul auto. Ce viteză avea în localitate Gigi Becali când a fost prins de Poliţie.

Ce viteză avea în localitate Gigi Becali când a fost prins de Poliţie

Finanțatorul FCSB a rămas fără permisul auto chiar în a doua zi de Paște. Ce viteză avea în localitate Gigi Becali când a fost prins de un echipaj al Serviciului Rutier Argeș. Polițiștii l-au oprit luni, în trafic, în timpul unei acțiuni ce viza combaterea nerespectării regimului legal de viteză, după ce au decoperit că gonea pe șosea cu nu mai puțin de 106 kilometri pe oră în interiorul localității Drăganu din județul Argeș. Conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, Becali  s-a ales cu o amendă în valoare de 1.305 lei, iar oamenii legii i-au reținut permisul auto în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Potrivit unor surse, patronul echipei de fotbal FCSB se grăbea să ajungă la înmormântarea preotului din Vâlcea care și-a pierdut viața în noaptea de sâmbătă spre duminică, chiar înaintea slujbei de Înviere.

Ce viteză avea în localitate Gigi Becali când a fost prins de Poliţie
Gigi Becali. Inquam Photos / Adriana Neagoe

O nouă lovitură pentru patronul FCSB

Incidentul de luni cu Poliția nu este prima lovitură pe care a încasat-o Gigi Becali în ultimele zile. După înfrângerea din meciul cu CS Universitatea Craiova, a răbufnit, spunând că echipa sa este decimată.

„Echipa e decimată, Creţu a făcut şi el ce a făcut, accidentaţi mulţi, jucătorii de bază, Olaru şi Coman, accidentaţi, asta se întâmplă. În prima repriză am controlat meciul. Nu ai ce să reproşezi la nimeni. Cicâldău a dat o exceuţie care nu ai cum să o parezi. Repriza a doua, aveam om în plus, normal trebuie să câştigi meciul. Tănase, părerea mea, a luat-o puţin în… glumă, jocul. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, a pierdut mingea acolo, am luat golul ăla pe care l-am luat, pe care nu are voie să-l ia niciodată. Vlad, probabil a vrut să facă acrobaţie, să se dea artist, că a fost prea lăudat. Şi asta este toată istoria…”, spunea, în Joia Mare, Gigi Becali.

Și proiectul Superligii Europene i-a dat mari emoții afaceristului, fiind convins că apariția unui campionat european la care să aibă acces doar cluburile bogate ar fi fost o nenorocire pentru echipele mai mici de pe continent.

„Pentru că toţi banii de la ei vin, că ei joacă, publicitate, televizare, drepturi, tot, se încasează pe spinarea lor şi după aia luăm şi noi, ăştia, săracii. Dacă nu jucăm cu Real, Barcelona, cu Manchester, cu Milano, de unde să mai ia UEFA înasări de două miliarde pe an, trei miliarde, că atât încaseaz pe an. Dacă nu jucăm cu ei, nu mai luăm nici un miliard măcar, luăm câteva sute de milioane. Păi cine dă? Dă cineva bani la televizare să vadă pe FCSB sau publicitate sau pe nu ştiu ce Lille şi pe Espanyol?”, a declarat Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI