Două televiziuni au fost lansate în România. Au patron celebru, unde pot fi văzute

Badea Violeta, Diana Dumitrache 09.09.2021, 14:06
Două televiziuni au fost lansate în România. Au patron celebru, unde pot fi văzute

Unul dintre cei mai reputați afaceriști din țara noastră vrea să dea lovitura! Au fost lansate două posturi noi de televiziune în România. Iată unde pot fi văzute acestea și cine este patronul celebru!

Despre ce posturi de televiziune este vorba, de fapt

Adrian Sârbu este cel care vrea să dea lovitura pe piața mass-media din România. „Părintele” trustului PRO vrea să se reinventeze. Așa cum știm, omul de afaceri a adus un nou concept în materie de televiziune şi divertisment în țara noastră, iar imperiul pe care l-a creat i-a adus o avere impresionantă și foarte multe aprecieri.

La un an de zile de când a lansat Aleph News, Adrian Sîrbu anunță că a mai lansat două posturi. Este vorba despre Aleph Business și Smart TV. Momentan cele două canale pot fi văzute doar online. Potrivit celor de la Pagina de Media, fostul patron al PRO TV-ului se află în tratative cu cabliştii pentru preluarea noilor televiziuni.

Cele două canale nou lansate, Smart TV și Aleph Business, se disting de Aleph News prin grafică şi siglă, dar o mare parte din conținut este preluat de postul de ştiri. Din cauza pandemiei și a restricțiilor, cele două posturi de televiziune au întârziat procesul de lansare, dar acestea au primit autorizare de la CNA încă din luna iunie.

Acum doi ani, Adrian Sîrbu dorea să cumpere și licența pentru un post TV de comedie pe care avea să-l denumească Aleph Comedy, dar oficialii Aleph au anunţat că renunţă la licenţa pentru postul de comedie.

  • Smart TV reprezintă o colaborare între Adrian Sârbu și Marius Tucă, postul este disponibil pe site-ul smartv.media;
  • Aleph Business – în centrul atenției se află două emisiuni de succes „Ești în business” și „Ce câștigi azi?”, postul de televiziune este disponibil pe site-ul alephbusiness.ro.
Despre ce posturi de televiziune este vorba, de fapt
Despre ce posturi de televiziune este vorba, de fapt

Aleph News a aniversat un an

Aleph News emite din 1 septembrie 2020. La aniversarea primului an de existență, prezentatorii au marcat acest moment important cu un semn în frunte. Astfel, știristele au putut fi văzute pe post cu o dungă roşie poziţionată din creştet, pe mijlocul frunţii, până aproape de ochi.

Potrivit informațiilor, dunga de pe fruntea prezentatoarelor reprezintă  un simbol „alephic” – Aleph fiind prima literă în alfabetul ebraic şi în cel arab.

Deși abia a împlinit un an, Aleph News a avut timp să se confrunte și cu situații dificile. În primăvara acestui an, postul de televiziune a rămas fără doi oameni extrem de importanți: Costi Mocanu și Felix Drăghici. Primul a preferat să plece la Antena 1, iar Felix nu a dorit să ofere detalii despre viitoarea sa destinație.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...