Ce post TV mai transmite serialul Familia Bundy în 2021

Emanuela Pană, Mihai Ianoși 29.08.2021, 09:04
Ce post TV mai transmite serialul Familia Bundy în 2021

La începutul anilor ’90, programul de weekend al multor români era condiționat de orele de difuzare ale unor seriale de comedie precum „Familia Bundy“, în original „Married… with Children“ (1987-1997). Familia simpatică a rezistat pe micile ecrane vreme de 11 sezoane, iar nostalgicii o pot urmări din nou la TV, în 2021. Ce post TV transmite acum serialul, afli în rândurile de mai jos.

Ce post TV transmite serialul Familia Bundy în 2021

„Familia Bundy“ („Married… with Children“) este un sitcom american produs de televiziunea FOX, care a distrat multe familii în perioada anilor ’90. Cu siguranță, mulți români au gustat distracția în acele vremuri alături de serialul „Familia Bundy“, care era difuzat în zilele de weekend. În original, „Married… with Children“, „Familia Bundy“ este un serial de comedie creat de Michael G. Moye și Ron Leavitt, ce se întinde pe 11 sezoane, având 262 de episoade.

Sitcomul american a avut premiera în State pe 5 aprilie 1987 și s-a încheiat pe 9 iunie 1997. Interesant de menționat că un episod, filmat în ianuarie 1989, care nu ajunsese niciodată pe post, a fost difuzat pe 18 iunie 2002, la cinci după finalul serialului. În România, serialul „Familia Bundy“ a fost difuzat în trecut de Pro TV și Antena 1, iar acum poate fi urmărit pe PRO X.

Sitcomul „Familia Bundy“ poate fi urmărit în fiecare zi a săptămânii, de luni până duminică, pe PRO X, începând cu ora 18:00 și până la 18:30. Nostalgicii anilor ’90 pot revedea aventurile simpaticei familii din nou, pentru a-i revedea pe cei patru protagoniști interpretați de

  • Ed O’Neill – Al Bundy,
  • Katey Sagal – Peggy Bundy,
  • Christina Applegate – Kelly Bundy,
  • David Faustino – Bud Bundy.

Pentru cei ce nu știu despre ce este vorba, menționăm că producția urmărește viața de zi cu zi a lui Al Bundy, o fostă legendă a fotbalului din perioada liceului, ajuns vânzător de pantofi, a soției lui, Peggy, a frumoasei și prostuței lor fiice, Kelly, și a fiului lor lipsit de orice gram de popularitate, Bud.

Citește și: Când apare sezonul 5 al serialului Netflix „La Casa de Papel“

Sitcomul american ar putea fi refăcut de Netflix?

După ce a oferit o nouă șansă la viață unor seriale precum „Casa plină“ și „Situație de criză“, se zvonea că platforma de streaming ar putea reface și sitcomul american „Familia Bunfy“.

După părerea mea, ar fi foarte tare să revedem «Familia Bundy» astăzi, pe Netflix. Sunt șanse mari să se întâmple asta“, declara în 2016 actorul David Faustino (Bud Bundy din „Married with Children“), în show-ul „Allegedly with Theo Von & Matthew Cole Weiss“.

Tot atunci, Faustino mai spunea și că toți actorii serialului original sunt foarte interesați de un asemenea proiect, precum și că el crede în revenirea serialului cult din anii 1987-1997.

Probabil că blocajele administrative și juridice despre care pomenea atunci actorul au făcut ca această dorință să nu se concretizeze, cel puțin până în prezent, căci serialul încă nu a apărut pe Netflix.

Dar Netflix poate să rezolve aceste probleme și atunci întoarcerea serialului va fi posibilă“, sublinia David Faustino, care a făcut lobby pentru un spin-off al serialului, centrat pe personajul lui, Bud.

Urmăriți Impact.ro și pe