Un post TV important din România își schimbă numele. E oficial, transformarea are loc chiar din toamnă

Ana Anitoiu 10.07.2021, 12:20
Un post TV important din România își schimbă numele. E oficial, transformarea are loc chiar din toamnă

Un post TV important din România își schimbă numele. Transformarea va avea loc chiar din toamna acestui an, la data de 23 octombrie, în cadrul unui proces de rebranding mai amplu, la nivel european.

Ce post TV din România își schimbă numele

Postul TV din România care își schimbă numele începând din 23 octombrie este deţinut de WarnerMedia, astfel că va căpăta o denumire ce să reflecte mai bine acest lucru, Mai exact, TNT va deveni Warner TV. Această schimbare vine după ce, în anul 2015, acest post a înlocuit TCM.

”Warner TV se poziţionează astfel ca parte din unul dintre cele mai cunoscute branduri media din lume, Warner Bros. Utilizarea numelui Warner Bros., care este reprezentativ pentru povestea sa unică, pentru conţinutul său de calitate îndrăgit la nivel mondial şi pentru storytelling-ul remarcabil, va duce, de asemenea, la o creştere a gradului de conştientizare a mărcii”, au transmis reprezentanții companiei.

Un post TV important din Romania isi schimba numele. E oficial, transformarea are loc chiar din toamna
Un televizor aprins intr-un living

Ce va oferi postul TV redenumit pentru români

De altfel, brandul Warner TV a fost deja introdus pe piața media din Franţa, urmând ca posturile TNT să fie redenumite treptat şi în celelalte teritorii europene unde sunt prezente. Oficialii WarnerMedia au anunțat că telespectatorii vor avea parte de conţinut premium, blockbustere şi seriale.

”Din această toamnă TNT va deveni Warner TV. România şi Polonia sunt pieţe importante pentru noi şi întrucât Warner Bros. este un brand faimos şi îndrăgit, credem cu tărie că Warner TV va oferi fanilor noştri din aceste teritorii o experienţă completă prin filmele apreciate şi serii de succes”, a spus Hannes Heyelmann, care are funcția de head of programming pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa la WarnerMedia.

Mutare neașteptată în piața media din România

Acest anunț referitor la redenumirea postului de televiziune TNT în Warner TV vine după o altă veste în piața media din România. O fostă şefa a Pro TV, Anca Budinschi, care a fost pentru o perioadă scurtă și director de programe la Prima TV, a preluat coordonarea principalei emisiuni de ştiri de la Antena 1.

Anca Budinschi are o experiență în televiziune de peste două decenii. De-a lungul timpului, la Pro TV a fost director executiv, director general și director de programe. A fost, pe rând: director ProFM între anii 1993 și 1999, director Mediafax TV în perioada 1999-2002, director Știrile Pro TV între anii 2002-2003, director programe ProTV între 2003 și 2012 și CEO Pro TV în perioada 2012-2013. Apoi, până de curând, a fost director de programe la Prima TV.

Urmăriți Impact.ro și pe