EXCLUSIV

Doru Octavian Dumitru face mii de euro din spectacolele de comedie. Cât costă un bilet la show-urile lui (exclusiv)

Stan Filon, Alexandru Ioanid 31.05.2021, 17:36
Doru Octavian Dumitru face mii de euro din spectacolele de comedie. Cât costă un bilet la show-urile lui (exclusiv)

Doru Octavian Dumitru este un nume foarte cunoscut în România. A fost printre primii care au făcut stand-up comedy în România, chiar dacă nici măcar termenul nu fusese importat atunci când el făcea milioane de români să râdă. Ei bine, de-abia acum s-a aflat cât costă un spectacol cu Doru Octavian Dumitru.

Doru Octavian Dumitru face mii de euro din spectacolele de comedie

Doru Octavian Dumitru era invitat la emisiuni de televiziune și avea propriile sale spectacole de comedie, în care mii de oameni se călcau în picioare pentru a râde la glumele sale. A fost numit ”mașina de râs”, tocmai pentru poantele sale care se viralizau atunci printre prieteni doar, nefiind încă rețelele de socializare din ziua de azi.

Doru Octavian Dumitru a fost de foarte multe ori cap de afiș la multe spectacole din România, dar și de peste hotare. A avut chiar propriul său spectacol, de genul ”one man show”, iar acestea erau organizae la Sala Palatului. unde peste 4.000 de oameni asistau la spectacolele sale.

Doru Octavian Dumitru face mii de euro din spectacolele de comedie
Doru Octavian Dumitru face mii de euro din spectacolele de comedie

”Cred că de acolo mi se trage”

O sursă citată de playtech.ro spune că tariful cerut pentru un spectacol de Doru Octavian Dumitru pentru un spectacol într-un local din România este cuprins între 800 și 1500 de euro și poate ajunge până la 10.000 de euro pentru un spectacol de genul celor organizate la Sala palatului, la care participă mii și mii de oameni.

”Sunt un sclav al comediei, nu un rege. Atunci când comedia a avut nevoie m-a plasat, m-a pus la muncă. Bănuiesc că am inspirat comedie. În momentul când am ieșit, prima gură de aer a fost valul de comedie care a trecut la ora aia prin maternitate. Nu știu dacă s-a mai născut cineva la ora aia, că era două noaptea. Nu știu dacă mama a râs, dar eu cu siguranță am fost uimit fiindcă treceam de la amfibie la human.

Cred că de acolo mi se trage. Clar m-am născut cu treaba asta. Niciodată nu am putut să scap de ea și niciodată nu am vrut să scap pentru că mă simt foarte bine, iar dacă mă simt foarte bine, e învelișul meu. În 1992, adică acum 27 de ani.

Atunci s-au hotărât one-man show-urile pe comedie. Eu făceam asta, dar aveam și o trupă de balet, pentru că trebuia să las lumea să asimileze. Nu puteau să înghită comedie două ore. Apoi încet, am trecut la one-man show, pentru că lumea venea pentru cel de pe afiș”, spunea Doru Octavian Dumitru pentru striblea.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...