Doliu în lumea muzicii! A murit cântărețul Alexandru Rusu: “S-a stins în brațele soției și ale celor două fiice”

Ioana Bucur 09.08.2021, 09:09
Doliu în lumea muzicii! A murit cântărețul Alexandru Rusu: “S-a stins în brațele soției și ale celor două fiice”

Este doliu în lumea muzicii românești. A murit cântărețul Alexandru Rusu. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață în brațele soției și a celor două fiice.

A murit cântărețul Alexandru Rusu

Lumea muzicii românești a mai pierdut o voce. A murit cântărețul Alexandru Rusu, fondatorul Asociației Culturale „Casa Rusu Câmpia Transilvaniei”. Vestea tulburătoare a fost anunțată chiar pe pagina de Facebook a asociației.

Interpretul de muzică populară s-a stins din viață în brațele soției și a celor două fiice, care îi vor duce mai departe dragostea și pasiunea pentru folclor.

„Dragii noștri,

Așa îi plăcea lui Alex să vă spună și aceasta din sufletul unui om extraordinar de bun (chiar dacă unii au înțeles greșit exigențele lui), pentru că iubea oamenii, iubea lumea pe care dorea să o vadă mai bună .

S-a stins în brațele soției și a celor două fiice cu multe mesaje lăsate, iar pentru voi cei care l-ați iubit vă spune să nu fiți triști, a plecat să slujească acolo unde Bunul Dumnezeu i-a rânduit și de unde se va ruga mult pentru noi.

A lăsat în urmă multă zestre tradițională și spirituală de care este convins că se va avea grijă”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook Casa Rusu Câmpia Transilvaniei.

A murit cântărețul Alexandru Rusu
Alexandru Rusu

Alexandru Rusu absolvise Facultatea de Teologie, în luna iunie

Reacțiile nu au întârziat să apară. Sute de oameni au postat mesaje de încurajare pentru familia atistului: „Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si voua sa va dea putere sa treceti peste aceasta durere”, „Extraordinar…nu imi vine sa cred! Ce om deosebit…Dumnezeu sa ii faca parte de Rai si sa mangaie cu puterea Sa, sufletele intristate…”, „Sincere condoleante !!! Dumnezeu sa va dea putere sa mergeti mai departe! Dumnezeu sa te odihneasca prieten drag! Nu te vom uita niciodata! Suntem alaturi de voi! Dumnezeu sa vă ocrotească!” – sunt doar câteva dintre gândurile celor care l-au cunoscut și admirat.

Alexandru Rusu era căsătorit de 25 de ani și acea două fiice. În luna iunia a acestui an finalizase studiile la Facultatea de Teologie, secția Teologie Ortodoxă Pastorală. Atunci, fiicele sale au postat pe aceeași rețea de social media o fotografie cu diploma de absolvire, alături de un mesaj emoționant pentru tatăl lor:

„Felicitări TATI de la depărtare. Ești un adevărat exemplu pt noi fetele tale. A treia absolvire este deosebită , dar fiecare își are un loc de cinste în personalitatea ta și în ceea ce ești tu astăzi.
Le-am pus aici să-ți amintim din nou că ne mândrim cu tine și că ești cel mai bun model pentru noi. Te iubim!”

Urmăriți Impact.ro și pe