EXCLUSIV

Artistă de muzică populară, răsfățată cu o mașină de peste 100.000 euro. Cine este norocoasa: “Mi-am dorit-o pentru sufletul meu”. EXCLUSIV

Oana Pascaru 18.06.2021, 14:14

Georgiana Lobonț, “prințesa muzicii populare din Ardeal” este răsfățată de soțul său, Rareș Ciciovan mai ceva ca o prințesă. Asta pentru că vedeta a primit recent din partea partenerului său de viață, cu care are doi copii, un bolid de lux, nou, cu zero kilometric la bord, în valoare de peste 100.000 de euro.

Georgiana Lobonț, îndrăgita cântăreață de muzică populară, trăiește pe picior mare

Chiar dacă a fost un an destul de dificil pentru artiști se pare că acest lucru nu a reușit să o afecteze financiar. Asta deoarece recent Georgiana Lobonț le-a arătat tuturor ce bijuterie de mașină și-a achiziționat. Contactată de reporterii Impact.ro, artista a mărturisit faptul că toată munca lor din ultima perioadă a fost investită în noul bolid de lux al familiei.

Mașina am cumpărat-o împreună cu soțul meu, pentru că noi muncim împreună, el este impresarul meu. Autoturismul este nou. Nu vreau să vorbesc foarte mult despre acest lucru pentru că eu nu mi-am luat această mașină să mă laud, mi-am cumpărat-o că mi-am dorit-o pentru sufletul meu. Mașina costă destul de mult, nu vreau să îți spun o sumă exactă, ci doar că peste 100.000 de euro. Mașina mă ajută mult atunci când plec la spectacole prin țară, o să o conduc eu pentru că soțul meu este pasionat de lucrurile utile: are un ATV, o dubă și A3.

Totodată, Georgiana Lobonț ne-a mai mărturisit și faptul că se bucură că și-au reînceput activitatea profesională având în vedere că de un an și jumătate nu au mai avut spectacole, totul din cauza virusului SARS CoV-2 care le-a blocat activitatea:

În perioada asta am lucrat foarte mult la studio, o să lansez multe piese în colaborare cu artiști care sunt în trending, o să vedeți. Ne bucurăm că au început și spectacolele, aseară am avut unul, în seara aceasta altul. Weekend-ul trecut am lucrat și weekend-ul acesta aven cântări. Încetul cu încetul totul revine la normalitate.

Cine este artista de muzică populară răsfățată cu o mașină de peste 100.000 de euro
Georgiana Lobonț și-a cumpărat un bolid de lux

Casă de 120.000 de euro

Pe lângă această achiziție, Georgiana Lobonț și soțul său și-au cumpărat o casă de lux ce i-a costat nu mai mult nici mai puțin de 120.000 de euro.

În pandemia aceasta, ne-am reorientat spre partea de Youtube, online, a fost foarte bine. Ar fi păcat să ne plângem și să spunem că ne-a mers rău. În pandemie ne-am cumpărat și o vilă, în Dej, de 120.000 de euro. Ne-am dorit-o foarte mult. Este frumoasă, a meritat cheltuiala. De asemenea, mă bucur că am avut mai mult timp pentru familie, pentru soțul meu, pentru cei doi copilași pe care îi avem împreună.

Georgiana Lobonț este căsătorită de cinci ani cu impresarul său, Rareș Ciociovan, cu care are doi copii: Eduard Nicholas, care are patru anișori, și Maria de trei anișori. Cei doi au o căsătorie foarte solidă și se ajută reciproc. Chiar dacă gurile rele spuneau că vedeta s-ar iubi în secret cu saxofonistul Armin Nicoară, se pare că nimic nu este adevărat. Artist a mărturisit recent pentru Impact.ro că zvonurile sunt false, așa că mariajul nu a fost afectat.

Urmăriți Impact.ro și pe