EXCLUSIV

Scandal fără precedent în muzica populară. Trei dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi, la cuţite: „Spun lucrurilor pe nume”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 15.06.2021, 16:35
Scandal fără precedent în muzica populară. Trei dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi, la cuţite: „Spun lucrurilor pe nume”. EXCLUSIV

Concursul “Vedeta populară”, de la TVR 1, i-a încăierat pe cei trei jurați, Grigore Leşe, Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, care au declanșat un adevărat scandal. Grigore Leșe ne-a vorbit, pentru impact.ro, despre conflictul izbucnit din cauza unei concurente, care nu s-a prezentat de nota zece, în semifinală: ”Era o chestiune legată de folclorul unguresc şi am vrut să văd dacă acel concurent mai ştie şi alte lucruri. Sunt doctor în muzică şi am această înclinare de a încerca să aflu cât mai multe lucruri”, ne-a spus celebrul artist.

Este scandal fără precedent între trei îndrăgiți cântăreți de muzică populară

Grigore Leșe nu înțelege de ce ambele soliste au sărit în apărarea concurentei: “Colegele mele de juriu mi-au reproşat că aş fi fost răutăcios cu unul dintre concurenţi. Dar nu consider că a fost vorba despre aşa ceva. Era o chestiune legată de folclorul unguresc şi am vrut să văd dacă respectiva mai ştie şi alte lucruri. Eu sunt doctor în muzică şi am această înclinare de a încerca să aflu cât mai multe lucruri. Mă gândesc că poate ăsta e şi motivul pentru care colaborez la această emisiune, fiindcă mă consider un om de specialitate, iar de la asemenea oameni poţi afla de multe ori lucruri foarte interesante.

Uneori mai comentez, alteori mă enervez, fiindcă spun lucrurilor pe nume. Vreau să am mereu verticalitatea lucrului şi dacă tot sunt acolo încerc să ajut, cum mă pricep mai bine”, a declarat Grigore Leşe pentru impact.ro. El mai spune că nu e pentru prima dată când se întâmplă să aibă un punct de vedere diferit de cel al colegelor, însă nu le poartă pică: “Emisiunea de anul acesta mi s-a părut uşor diferită, după plecarea lui Mircea Dinescu. Parcă ne-am fi căutat puţin. Disputa noastră s-a bucurat de audienţă, dar într-un show se întâmplă multe lucruri. Cred că în toamnă ne vom aşeza iar la locul nostru!”.

Scandal fara precedent in muzica populara
Scandal fara precedent in muzica populara

Niculina Stoican: ” E bine să avem opinii diferite, fiindcă asta arată că suntem naturali, că suntem fireşti”

La rândul ei, Niculina Stoican a declarat: “Indiferent de opiniile juraţiilor, care nasc sau nu contradicţii, ceea ce contează sunt notele. Ele indică o situaţie obiectivă. Diferenţele dintre noi se nasc de dragul calităţii emisiunii, a folclorului, nu din alte considerente. Iar eu cred că într-o lume sănătoasă, e bine să avem opinii diferite, fiindcă asta arată că suntem naturali, că suntem fireşti!”.

Și Iuliana Tudor, gazda emisiunii, a vorbit despre conflictul dintre jurați: ”Am avut şi situaţii controversate şi într-un fel e firesc într-un asemenea show.  Se mai cearta domnul Leşe cu doamna Elise Stan, mai intervine Niculina Stoican. Ei au păreri diferite, sunt personalităţi diferite şi foarte puternice. Responsabilitatea mea, ca producător, este să mediez astfel de situaţii şi să pun punctul pe „i” dacă lucrurile degenerează. Pentru că se mai întâmplă şi lucrul acesta. Dar am învăţat cumva să ne reechilibrăm, unii cu alţii, în aşa fel încât să câştige show-ul, dar şi cel mai bun concurent, întotdeauna”.

Urmăriți Impact.ro și pe