EXCLUSIV

Cântăreaţă de muzică populară, înşelată adesea de Cătălin Cazacu, despre relaţia pe care motociclistul o are cu fiul său. “Îi moștenește pasiunea” (exclusiv)

Iancu Andreea, Anca Manolica 25.06.2021, 10:32
Cântăreaţă de muzică populară, înşelată adesea de Cătălin Cazacu, despre relaţia pe care motociclistul o are cu fiul său. “Îi moștenește pasiunea” (exclusiv)

Cătălin Cazacu a devenit cunoscut publicului larg în urma participării la mai multe competiții televizate, puțini fiind cei care cunosc faptul că, în realitate, sportivul este campion la motociclism. În privința vieții sale amoroase, vedeta ar putea scrie o carte. Acesta a fost căsătorit timp de patru ani de zile cu o cântăreață de muzică populară, care a dezvăluit recent că era adesea înșelată de Cătălin Cazacu, împreună cu care are și un fiu.

Cântăreață de muzică populară, înșelată de Cătălin Cazacu

Campionul la motociclism reușește să facă slalom printre femei, viața sa amoroasă putând fi lejer subiectul unui roman. Iubărețul Cătălin Cazacu a fost o perioadă de patru ani de zile căsătorit cu o cântăreață de muzică populară, împreună cu care are și un fiu de 11 ani. Deși povestea lor de iubire a fost pecetluită în fața ofițerului de Stare Civilă, sportivul nu s-a sfiit să își caute fericirea și în brațele altor femei. Cazacu este cunoscut pentru relațiile cu vedete precum Denisa Tănase de la trupa Bambi, Roxana Butnaru, Ana Roman și Ilinca Obădescu sau Brigitte Pastramă, cu care a trăit o idilă în timp ce bruneta era căsătorită cu Ilie Năstase. Despre faptul că a fost înșelată de nenumărate ori de partener, solista Nicoleta Delinescu a vorbit recent pentru playtech.ro.

Deși credea că și-a găsit alesul, după ce primul său soț a decedat în urma unui infarct, chiar în brațele ei, la numai un an de la nuntă, Nicoleta avea să descopere că nici viața alături de Cătălin Cazacu nu este roz. Pe parcursul relației lor, sportivul a înșelat-o, solista fiind cea care a decis să pună punct relației, în ciuda faptului că aceasta adusese deja pe lume un băiețel, fiul lui Cătălin, astăzi în vârstă de 11 ani.

Ne certaserăm şi am plecat de la el de acasă chiar în perioada Sărbătorilor. S-au stricat lucrurile ușor-ușor. Nu ne-am despărțit pentru că nu ne mai iubeam. El e un băiat rebel, dornic să cunoască toate păpușile și eu m-am retras din relația asta, spunea cântăreața, la ”Acces direct” (Antena 1).

O cântăreață de muzică populară a dezvăluit că a fost înșelată de Cătălin Cazacu
Cătălin Cazacu și fiul său, Andrei

Care este relația sportivului cu fiul său

Deși nu a trăit un mariaj tocmai fericit, Nicoleta are cuvinte frumoase la adresa fostului său soț. Cătălin nu își neglijează fiul, asigurându-se că primește la timp pensia alimentară lunară, oferindu-i totodată și sfaturi de viață.

Andrei și tatăl său se înțeleg bine. Cătălin îi dă sfaturi, îl ambiționează, chiar dacă ne-am separat relația tată-fiu nu a fost afectată deloc. Îi dă copilului pensia alimentară la timp, nu am obiecții de făcut în această privință, a povestit fosta soție a lui Cătălin Cazacu pentru playtech.ro.

În plus, cel mic moștenește pasiunea tatălui său pentru motoare, Cătălin Cazacu fiind campion național la motociclism, deși în ultima perioadă s-a axat pe o carieră în televiziune. Andrei, băiatul său, a reușit chiar performanța de a obține un loc fruntaș la un campionat, în ciuda vârstei sale fragede.

Îi moștenește pasiunea tatălui său pentru motoare, a fost și la un campionat și a ieșit pe locul I. Parcă s-a născut pe motor, ne-a mai spus Nicoleta, pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe