Divorțul lui Alin Oprea ia o altă întorsătură după ultimele dezvăluiri. Ce se întâmpla, de fapt, între el și soție

Iancu Andreea 27.08.2020, 09:58
Divorțul lui Alin Oprea ia o altă întorsătură după ultimele dezvăluiri. Ce se întâmpla, de fapt, între el și soție

Decizia de a divorța a soților Oprea a surprins pe toată lumea. Deși s-au iubit mai bine de 23 de ani, căsnicia dintre Alin Oprea și Larisa s-a încheiat. Chiar dacă unii îl consideră vinovat pe artist, din cauza infidelității, noile informații arată ce se întâmpla cu adevărat în relația de cuplu dintre soți.

Dezvăluiri despre relația dintre Alin Oprea și Larisa

Au avut o căsnicie frumoasă, care a durat 23 de ani, însă acum își spun adio. Deși familia construită de Alin Oprea și Larisa împreună cu cei doi copii, Melissa (18 ani) și Adrian (21 ani), era una de invidiat, lucrurile nu ar fi fost în realitate așa. Se pare că totul ar fi pornit de la decizia Larisei. Soția lui Alin a hotărât să plece la Londra pentru a-i însoți pe cei doi copii. Aceștia din urmă studiază muzica în capitala Marii Britanii. Totodată, Alina a rămas singur în România, iar distanța ar fi erodat relația dintre soți.

Pe de altă parte, dezvăluirile Oanei Roman arată că motivul despărțirii ar putea fi altul. În calitate de apropiat al cuplului, Oana o consideră vinovată pe Larisa pentru destrămarea mariajului.

„Eu cred că 99% dintre femeile care divorțează spun această frază. Nu mi se pare ceva ieșit din comun. Toate spun la fel. (…) Eu îl știu pe Alin. Nu am mai vorbit demult cu el. Sunt prietenă și cu Tavi Colen. Foarte bună. Eu știu că acolo au fost tensiuni când s-a destrămat trupa. (…) Ea ar fi fost cauza principală a spargerii trupei Talisman. Ea l-ar fi influențat pe Alin să nu mai colaboreze cu Tavi deși ei erau într-o perioadă de mare-mare succes”, a spus Oana Roman, conform playtech.ro.

Divorțează din cauza unei alte femei
Divorțează din cauza unei alte femei

Motivul pentru care Alin nu e de acord să îi lase Larisei numele de familie

După anunțul divorțului dintre cele două vedete, mulți apropiați ai cuplului au făcut dezvăluiri. Astfel, se pare că Larisa are o mare parte de vină pentru mai multe aspecte din viața artistului. Potrivit apropiaților, caracterul său era unul dominant, iar Alin se resemna ascultând sfaturile soției. Astfel a ajuns să îmbrățișeze și viciul băuturii.

Totuși, decizia de a îi permite să folosească numele său îi apariține lui Alin. Acesta este însă mult prea supărat pe fosta sa soție și a refuzat să îi acorde acest drept. El consideră că Larisa i-a întors pe copii împotriva lui, încercând să se bage și între actuala iubită a cântărețului și fostul soț.

„Alin simte că a trăit degeaba 25 de ani, el a fost ca o marionetă în mâinile Larisei. Ea l-a dominat mereu, iar el pur și simplu nu a știut să își impună voința în fața ei, parcă era vrăjit. Acum se simte un om liber, simte că are propria personalitate. Nici măcar nu a mai pus gura pe băutură, atât de mult l-a schimbat iubita lui. A devenit pașnic, credincios. Alin nu vrea să îi lase numele Larisei pentru că este extrem de supărată pe ea, pur și simplu nu vrea să o mai vadă. Ea i-a întors pe cei doi copii împotriva lui, dar și pentru că a încercat să facă o mulțime de răutăți, inclusiv să ia legătura cu fostul soț al amantei lui Alin”

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...