Divorț important la Pro TV. Femeia a fost obligată să mărturisească tot. „El a vrut să plece”

Stan Filon 29.10.2022, 20:35
Divorț important la Pro TV. Femeia a fost obligată să mărturisească tot. „El a vrut să plece”

O vedetă de la Pro TV a fost nevoită să treacă printr-un moment foarte neplăcut. A divorțat de soțul său, după un mariaj de ani de zile, timp în care cei doi soți au înfiat și un băiețel. Vorbim despre arhitecta Cristina Joia, de la emisiunea „Visuri la cheie”.

Divorț important la Pro TV

Așadar, Cristina Joia a fost nevoită să treacă printr-un alt moment dificil al vieții sale, la scurt timp după ce a fost agresată într-un hipermarket din Capitală. Atunci, o femei a lovit-o puternic în nas, iar vedeta a ajuns de urgență la spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală.

De parcă nu ar fi fost de ajuns, vedeta a mai trecut la scurt timp printr-un moment și mai dureros. Cristina Joia s-a despărțit de soțul său, Bogdan. Relația a ajuns într-un impas, iar cel care a decis să pună capăt mariajului a fost Bogdan. Totul s-a întâmplat într-o discreție totală. Acum, vedeta a găsit puterea să vorbească despre acest aspect, la podcastul lui Cătălin Măruță.

Divort important la Pro TV
Divort important la Pro TV

Cristina Joia s-a despărțit de soțul ei

„El a vrut să plece, dar asta nu mă face pe mine mai puțin vinovată. Dacă cei doi nu lucrează la relație în fiecare zi și nu prioritizează relația, lucrurile alea nu au cum să țină doar dacă se iubesc. De iubit ne-am iubit foarte mult. E o lecție pentru cei care ne ascultă: iubirea nu e de ajuns! Dacă vorbim despre cum se simte un divorț… este ca o moarte. Da, chiar a fost. Realmente este o moarte. Este moartea a ceva ce a fost hrănit și a fost viu foarte mulți ani. Dacă acolo a fost o legătură și oamenii s-au iubit, divorțul e absolut cumplit”, a spus Cristina Joia la podcastul „Acasă la Măruță”, care va apărea integral pe 31 octombrie.

Arhitecta a recunoscut că a suferit foarte mult, însă acum și-a mai revenit puțin. „Nu cred că e ceva ce trece… cred că îți ia mult timp. (…) Ne naștem și murim singuri. Avem dreptul să fim fericiți”, a spus arhitecta.

Cristina Joia și soțul ei au adoptat în urmă cu câțiva ani un băiețel, pe Andrei. Ce doi părinți nu s-au ferit niciodată de cel mic și i-au spus adevărul și cum au ajuns să fie împreună.

„Copilul tău nu-ți aparține, chiar dacă ești mama lui biologică sau nu. Este important să-l privești ca pe o entitate separată, nu este un bun. Tu asiști la evoluția lui. În primul rând, eu și soțul meu nu ne-am fi început relația cu băiatul nostru printr-o minciună. Fiecare face cum consideră și cum simte, dar eu cred că este un șoc și o traumă pentru un adolescent, de exemplu, să afle că a fost adoptat. S-ar putea să conteste tot ce i-au spus părinții până în acel moment și este un lucru foarte greu de gestionat emoțional. Depinde și cum îi spui. Dacă vorbești cu el la 3 ani și-i prezinți asta ca pe o poveste, momentul în care la 6 ani vine cineva și-i spune: „Eu știu că tu ești adoptat”, el o să zică: „Așa, și?”, mărturisea Cristina Joia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...