Din ce îşi câştigă banii Bia Khalifa. S-a aflat adevărul abia acum

Din ce îşi câştigă banii Bia Khalifa. S-a aflat adevărul abia acum

Bia Khalifa a devenit virală după ce a participat la iUmor, iar acum , pe mințile tuturor stă întrebarea cu privire la banii pe care îi câştigă noua vedetă. Concurenta însă nu a ezitat să dezvăluie misterul chiar în direct.

Cum câştigă Bia Khalifa banii

După ce a participat la emisiunea iUmor, Bia Khalifa a devenit imediat virală. Datorită prezenței sale sumare, îmbrăcată doar cu măști de protecție, aceasta a reușit ”performanța” de a-i lăsa mască atât pe jurați cât și pe telespectatori. Bianca Emanuela Niculai, pe numele său real este chiar fosta iubită a lui Dani Mocanu.

Aceasta a trăit în ultimii ani în Italia, unde a reușit să câștige sume importante de bani. Gândindu-se la avantajele pe care i le poate aduce câteva pictoriale incendiare, Bianca a mărturisit că postează astfel de poze pe un site, unde este plătită cu 50 de dolari pentru fiecare fotografie.

Cu ceva spirit de antreprenor, tânăra s-a gândit să reinvestească banii chiar în corpul ei, astfel că a apelat la bisturiu și și-a făcut mai multe operații estetice, reușind o transformare radicală. Bia Khalifa are chiar și o rubrică pe un site pentru adulți. În cadrul acelei secțiuni, ea dă lecții celor mai puțini familiarizați în arta amorului.

”Am o strategie de marketing foarte bună. Eu sunt și foarte apropiată cu utilizatorii”, a spus Bia Khalifa la Xtra Night Show.

Fosta iubită a lui Dani Mocanu, Bia Khalifa a recunoscut că nu a terminat liceul
Fosta iubită a lui Dani Mocanu, Bia Khalifa a recunoscut că nu a terminat liceul

Tânăra a afirmat că îi place să citească

Fosta iubită a lui Dani Mocanu atunci când a fost întrebată de Bendeac ce studii are, aceasta a recunoscut că nu a terminat liceul. Totuși acest lucru nu o ține departe de cărți și după cum afirmă noua vedetă, mai citește din când în când. Printre preferințele în domeniul lecturii, Bia apelează la cărți motivaționale care să îi ofere o mai bună dezvoltare atât pe plan personal cât și profesional.

 ”-Mihai Bendeac: Când ai terminat liceul?

-Bianca: Am 8 clase, dar ce crezi…nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă.

-Mihai Bendeac: Care este ultima?

-Bianca: Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă.

-Delia: Unde ești? Că nu te găsesc nicăieri… Bia Khalifa.

-Bianca: Mi-au închis conturile, chiar nu știu.

-Delia: Nu ești nici pe Google”, a fost discuția dintre Bia Khalifa și juriul de la iUmor.

După reprezentația de pe scena iUmor a fostei iubite a lui Dani Mocanu, Mihai Bendeac a comentat: “Era chintesența a tot ceea ce poți gândi că este rău la o fată, dar în același timp și chintesența a ceea ce pot gândi unii bărbați că este bine la o fată”.

Urmăriți Impact.ro și pe