Digi oferă asta gratis tuturor clienților, timp de două luni. Cum poți beneficia de această ofertă imbatabilă

Andreea Bisinicu 06.01.2021, 11:51
Digi oferă asta gratis tuturor clienților, timp de două luni. Cum poți beneficia de această ofertă imbatabilă

Digi oferă asta gratis tuturor clienților, timp de două luni. Cum poți beneficia de această ofertă imbatabilă și de când va fi valabilă opțiunea. Reprezentanții uriașei companii RCS & RDS tocmai au făcut anunțul. Ce spun românii despre această ofertă de nerefuzat.

Digi oferă asta gratis tuturor clienților, timp de două luni

Vești bune pentru români. Digi oferă asta gratis tuturor clienților, timp de două luni. Cei de la RCS & RDS continuă campania de promovare a extraopţiunilor sale. Reprezentanții firmei au făcut anunțul pe care toți românii îl așteptau! Se pare că toți abonații de la Digi vor avea acces gratuit, timp de două luni, pentru extraopțiunea Film Now. Această veste bună vine după ce, în toamna lui 2020, abonații Digi s-au putut bucura de două luni gratuite pentru MaxPack şi 4K.

Această nouă campanie are ca slogan sintagma „Film WOW” și se va desfăşura în perioada 11 – 24 ianuarie. Asta înseamnă că toți românii care își vor activa extraopțiunea în intervalul de timp menționat anterior se vor bucura de beneficiile acestei oferte fără a plăti niciun ban, timp de două luni de zile. După ce perioada respectivă expiră, costul acestei opțiuni va fi de trei lei pe lună. Oficialii de la Digi susțin că, dacă nu sunteţi mulţumiţi de serviciul oferit de Film Now, la sfârșitul celor două luni gratuite, puteți dezactiva extraopțiunea din contul online de pe digiromania.ro.Important de menţionat este că această ofertă NU va fi disponibilă în punctele de lucru din ţară sau telefonic, aceasta fiind valabilă exclusiv online.

Pe aplicația Film Now puteţi urmări cele mai noi și interesante filme. Luna aceasta veţi regăsi printre noutăţi filmele Noah (pe 15 ianuarie de la 21:50), The Wedding Guest (pe 22 ianuarie de la 22:20), Neighbors 2: Sorority Rising (pe 23 ianuarie de la 20:00), Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (pe 30 ianuarie de la 21:50) sau Tower Heist (pe 31 ianuarie de la 20:00).

Extraoptiunea Film Now va fi gratuita timp de doua luni
Extraoptiunea Film Now va fi gratuita timp de doua luni

Cum a fost anul 2020 pentru compania Digi

Digi oferă asta gratis tuturor clienților, timp de două luni. În ciuda problemele sociale și economice cauzate de pandemia de coronavirus, la nivel mondial, Digi a ieșit pe plus în anul 2020, conform declarațiilor reprezentanților companiei RCS & RDS. Numărul de clienți abonați la Digi a crescut cu 3,6 milioane, iar Digi și Vodafone au semnat un contract în baza căruia Digi Italia are acces la spectrul de radio, infrastructura și rețelele de telecomunicații ale Vodafone.

„Primele 9 luni din 2020 au arătat capacitatea companiei și a echipelor noastre de a gestiona riscurile și dificultățile într-o perioadă imprevizibilă, concentrându-ne pe proiecte și obiective majore. Având în vedere importanța serviciilor de comunicații electronice în timpul perioadei de carantină, am continuat să dezvoltăm rețelele și am investit în soluții tehnologice pentru a furniza servicii de o calitate constant optimizată. Le mulțumim clienților noștri pentru încrederea și loialitatea arătate. Actuala bază de clienți este o dovadă a calității excepționale a serviciilor Digi. Suntem încântați că, în ultimele 12 luni, am adăugat aproape 2 milioane de servicii noi în portofoliul nostru. Continuăm să supraveghem mediul de sănătate și siguranță din sucursalele noastre și să le oferim angajaților tot suportul și materialele necesare pentru a ne derula operațiunile la un nivel normal de activitate, menținând o stare bună de sănătate în rândul colegilor și al clienților”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al Digi Communications NV (Olanda).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI