Digi dă telefoane aproape gratis chiar înainte de Paște. Ofertele cu reduceri masive de preț

Ioana Bucur, Diana Dumitrache 26.04.2021, 14:49
Digi dă telefoane aproape gratis chiar înainte de Paște. Ofertele cu reduceri masive de preț

Campanie de neratat pentru români. Digi dă telefoane aproape gratis chiar înainte de Paște. Cum pot fi accesatăe ofertele cu reduceri masive de preț și ce condiții trebuie să îndeplinească cei interesați.

Digi dă telefoane aproape gratis chiar înainte de Paște

Companiile se întrec mereu în oferte, cu puțin timp înainte de sărbători, iar Paștele nu face excepție. Digi dă telefoane aproape gratis, dar a pregătit și alte reduceri substanțiale pentru români, cu o condiție. Ce trebuie să faci pentru a beneficia? Să te portezi. Cei care vor face pasul o să fie „primiți în familia Digi” și cu abonamente la jumătate de preț.

Cap de listă în topul recomandărilor Digi este telefonul Oppo A15: avans zero lei și o rată lunară de 25 de lei, pentru 24 de luni. Cu un ecran de 6,5 inchi cu HD+, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, dar și 3 camere foto pe spate: 13 megapixeli, 2 MP și 2 MP, telefonul are și o baterie impresionantă, la 4.230 mAh. Tot cu zero lei avans, dar cu o rată lunară de 33 de lei, cei care se portează pot lua un Oppo A53. Acesta are un ecran de 6,5 inci HD+, 4 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, aceleași trei camere foto, dar marele avantaj, la propriu, este bateria: 5.000 mAh, scrie Playtech. Lista continuă cu Xiaomi Redmi 9 – cu o rată de 25 lei – și Xiaomi Redmi Note 9 – cu o rată lunară în valoare de 33 lei.

In doar doua luni, Digi a castigat 100.000 de abonati datorita portarii
Oferte de neratat la Digi

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de oferta Digi de Paște

Promoția pregătită de Digi pentru Paște se desfășoară în perioada 1 aprilie – 31 mai și poate fi accesată din contul de client digi.ro, în punctele de prezență Digi, prin apelarea serviciului Relații Clienți, dar și în agențiile de teren. Pentru abonamentul propus de companie, clienții vor avea o reducere de 50 de procente, timp de șase luni, ceea ce înseamnă că vor plăti doar 2,5 euro pe luni. Numit Optim Nelimitat, pachetul oferă minute nelimitate, internet 4G tot nelimitat – viteza e limitată după ce consumi volumul de date inclus în abonament, dar încă ai acces la internet mobil – și 3.000 de minute internaționale. După cele șase luni, abonamentul va fi plătit la valoarea întreagă de cinci euro pe lună, ceea ce încă e foarte bine, față de ce ai la ceilalți operatori. În plus, cei care au folosit abonamentul Digi pe un telefon 5G vor avea și mai mult internet. Trebuie ținut însă cont de faptul că acoperirea 5G nu este valabilă în toate orașele din țară și nici în toate cartierele din orașele în care e disponibil. Ai mai multe detalii despre campanie aici.

În luna martie a acestui an, Digi Mobil a atins pragul de 2,5 milioane de numere de telefonie mobilă portate, reușita fiind posibilă datorită celor 12 ani de existență a serviciului de portabilitate din cadrul companiei. Astfel, datorită campaniei ”Cel mai tare în portare”, care s-a derulat în lunile februarie și martie au ajutat ca această listă să se mărească. Campania a adus 100.000 de numere noi prin portare.