Digi a câștigat peste 100.000 de abonați datorită campaniei. Noua ofertă te va face să vrei să îți muți abonamentul

Cristian Cojocaru 02.04.2021, 21:01
Digi a câștigat peste 100.000 de abonați datorită campaniei. Noua ofertă te va face să vrei să îți muți abonamentul

Unul dintre giganții telecomunicațiilor din România, Digi Mobil, a reușit datorită campaniei din ultima perioadă să mai adauge la portofoliul său încă 100.000 de abonați. Numărul total de abonați al companiei este unul impresionant.

Digi a reușit să mai câștige peste 100.00 de mii de abonați în urma campaniei

Digi Mobil a reușit în luna martie să atingă pragul de 2,5 milioane de numere de telefonie mobilă portate. Toate acestea se datorează celor 12 ani de existență a serviciului de portabilitate din cadrul companiei. Astfel, datorită campaniei ”Cel mai tare în portare”, care s-a derulat în lunile februarie și martie au ajutat ca această listă să se mărească.

Astfel, în urma campaniei, alte 100.000 de numere de telefonie mobilă au fost adăugate prin portare. Iată că luna aprilie vine din nou cu o ofertă din partea Digi pentru serviciile de telefonie mobilă, dar și pentru portofoliul de telefoane mobile. Această campanie are drept țintă atât clienții noi cât și pe cei deja existenți.

Aceștia pot beneficia la portare, de o reducere de 50% din valoarea abonamentului pentru o perioadă de 6 luni. Pe lângă acest beneficiu, abonații pot achiziționa telefoane mobile în rate lunare în condiții avantajoase. Această campanie se desfășoară în perioada 1 aprilie – 31 mai și este disponibilă din contul de client la Digi.ro precum și în punctele fizice Digi, ori prin apelarea serviciului Relații Clienți.

In doar doua luni, Digi a castigat 100.000 de abonati datorita portarii
In doar doua luni, Digi a castigat 100.000 de abonati datorita portarii

Cărui tip de contracte se aplică oferta

Clienții care sunt deja abonați, iar aici sunt incluși și cei care beneficiază de serviciile Digi Net, Digi TV și Digi Tel, au posibilitatea de a contracta această nouă ofertă prin accesarea contului lor de clien de pe website-ul Digi.ro. Mai departe, aceștia vor trebui să selecteze categoria ”Mobil”, unde vor alege abonamentul dorit după care pot selecta opțiunea ”Portare”, urmând pașii ulteriori pentru a palsa comanda.

Această ofertă se aplică la contractarea serviciului de telefonie mobilă pentru o perioadă de 24 de luni. Clienții pot opta pentru reducerea valorii abonamentului sau pot achiziționa un telefon din oferta operatorului de telefonie mobilă, în 24 de rate fără a fi necesară achitarea unui avans.

Pentru clienții care nu dețin încă nici unul dintre serviciile Digi și doresc totuși să beneficieze de această ofertă, acești pot contracta unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă Digi Optim nelimitat, accesând site-ul Digi.ro. La secțiunea ”Mobil”, campania este disponibilă îmn apgina de pornire. Totodată, aceștia pot opta ppentruoricare dintre posibilitățile de contractare. În funcție de numărul de abonamente, prețul final al abonamentului variază între 3-5 euro pe lună.

Urmăriți Impact.ro și pe