Transfer important la Antena 1. Aduc un nume greu de la Digi 24

Stan Filon 08.04.2021, 16:28
Transfer important la Antena 1. Aduc un nume greu de la Digi 24

Se anunță încă o plecare din echipa Digi 24! Un om care se află în stația de știri chiar de la înființare s-a decis să părăsească postul de știri pentru a merge la ”concurență”. A spus că a învățat multe în cei 10 ani de când s-a alăturat Digi 24, dar este timpul să evolueze.

Transfer important de la Digi 24, la Antena 1

Vorbim despre cea mai veche ”voce” a Digi 24, Cristi Dumitrescu. Acesta lucrează de mai bine de 10 ani la Digi 24, unde este ”voice over” pentru jurnalele de știri. Și-a făcut cunoscută vocea și la radio, undeare o experiență de peste 25 de ani. Chiar dacă nu a comentat unde va lucra de azi înainte, sursele paginademiedia.ro spun că acesta va lucra la Antena 1, unde va pune voce pentru Observator.

”Sunt de aproape 10 ani parte din proiectul Digi24. Acum, că mă uit în urmă, pare foarte foarte mult. N-am avut nicio relaţie atât de lungă. Digi24 a fost primul meu contact real cu televiziunea. Şi am avut multe de învăţat în toţi anii ăştia, de la unii dintre cei mai buni oameni din domeniu. Însă, în ultima vreme, am simţit nevoia să fac o schimbare. Să iau o gură de aer proaspăt, să văd lumea şi cu alţi ochi, să cunosc alţi oameni şi să evoluez”, a spus acesta pentru sursa citată.

Transfer important de la Digi 24, la Antena 1
Transfer important de la Digi 24, la Antena 1

Are 25 de ani vechime în muncă, la radio

Jurnalistul a mai spus că are de gând să lanseze un podcast, în perioada următoare. Cristi Dumitrescu era de zece ani la Digi24, fiind cea mai veche voce a postului, însă a fost și realizator de emisiuni la DigiFM, până la începutul anului trecut.

Cristi Dumitrescu are ștate vechi în radio. A fost realizator la Radio România Tineret (1996-2001), la Fun Radio Bucureşti (2002-2003), RFI România (2003-2007) şi Radio Total (2007-2008), printre altele. S-a alăturat trustului Digi în 2011.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...