Diana Șoșoacă vrea să intre în Ministerul Sănătății. Scandal uriaş după incendiul de la Matei Balş

Iancu Andreea 31.01.2021, 19:09
Diana Șoșoacă vrea să intre în Ministerul Sănătății. Scandal uriaş după incendiul de la Matei Balş

Senatoarea Diana Șoșoacă este prezentă în aceste momente la Ministerul Sănătății, unde are loc un protest în urma tragediei de la Spitalul Matei Balș. Alături de zeci de oameni, politicianul își manifestă revolta cu privire la situația sistemului sanitar din România și nu numai. Afirmațiile fostei avocate Șoșoacă sunt total neașteptate.

Diana Șoșoacă încearcă să intre în Ministerul Sănătății. Jandarmii au luat măsuri

Membra partidului AUR și senator în Parlamentul României, Diana Șoșoacă participă la protestul organizat în această seară de la Ministerul Sănătății. Aceasta solicită Ministrului Vlad Voiculescu să vină în instituție și să își facă treaba.

Domnul Voiculescu trebuie să vină la minister, dacă nu este aici. Este obligatoriu. Le mulțumesc tuturor polițiștilor și jandarmilor din sistem. Armata, Jandarmeria și Poliția e cu oamenii din popor. M-au sunat personal. Mi-au spus să mergem înainte să eliberăm România, a spus senatoarea Diana Șoșoacă, prezentă la protest.

De asemenea, Șoșoacă a încercat inclusiv să pătrundă în clădirea Ministerului, însă a fost împiedicată de jandarmi. În semn de revoltă, femeia a apelat la numărul de urgență 112 pentru a solicita un echipaj.

I-am trimis şi mesaj să vină pentru că noi nu plecăm de aici. De ce nu este nimeni aici? În condiţiile în care este situaţia asta. Ce e cu debandada asta în ministere?! Ministrul trebuie să fie aici, să lucreze. Vreau să sun la 112 să anunţ ceea ce se întâmplă aici, a spus Diana Șoșoacă.

Senatoarea Șoșoacă a făcut declarații uluitoare și vineri, în fața spitalului Matei Balș
Senatoarea Șoșoacă a făcut declarații uluitoare și vineri, în fața spitalului Matei Balș

„Ce să îmi facă? Sunt demnitar!”

Diana Șoșoacă nu mai contenește cu acuzele la adresa Ministrului Vlad Voiculescu, dar și în privința lui Raed Arafat, pe care îi consideră vinovați pentru incendiul de la Spitalul Matei Balș. Aceasta solicită demisia celor doi, în timp ce încearcă să pătrundă în interiorul clădirii Ministerului Sănătății. Senatoarea Diana Șoșoacă mărturisește că nu se teme de efectivele de jandarmi și polițiști venite să asigure paza în zonă, motivând că deține funcția de demnitar și în concluzie nu poate fi afectată. De asemenea, pe tot parcursul intervenției sale din stradă, Diana Șoșoacă nu a purtat mască de protecție, în ciuda măsurilor impuse de către autorități.

Ce să îmi facă? Sunt demnitar! Ce să îi facă unui demnitar? Să vină domnul Voiculescu! Este obligația lui să lucreze 24 din 24 pentru poporul român. Domnul Voiculescu trebuie să vină la minister dacă nu este aici!, a afirmat Diana Șoșoacă, potrivit antena3.ro.

Protestul organizat în această seară a pornit din zona Pieței Universității, unde mai mulți cetățeni s-au strâns pentru a porni în marș către Ministerul Sănătății. Aceștia au ajuns în urmă cu puține momente în fața clădirii ministerului, unde scandează lozinci împotriva ministrului și altor oficiali români.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...