Gabriela Firea îi aduce jigniri grave lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii: „Sunteţi prost”

Cristian Cojocaru 31.01.2021, 17:43
Gabriela Firea îi aduce jigniri grave lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii: „Sunteţi prost”

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu are parte de grave jigniri din partea fostului primar general, Gabriela Firea. Maniera distinsei doamne de ”a trage un semnal de alarmă” a fost prin numirea ministrului ”cinic și incompetent”.

Gabriela Firea aduce jigniri grave la adresa lui Vlad Voiculescu

Senatoarea PSD, Gabriela Firea ia ca atare art.30 din Constituția României, astfel că nu se abține în a se exprima cât mai liber la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Fostul edil al Capitalei a considerat că este necesar să folosească întocmai jigniri grave, pe fondul incendiului de la Matei Balș dar și celelate evenimente tragice.

”Scrisoarea de intenție” a doamnei Firea adresată ministrului Sănătății, cuprinde interesul vădit în slujba cetățenilor. Omul politic folosește cuvinte puternice, pentru a-și demonstra tăria de caracter de care nu a dus lipsă nici în timpul mandatului precum nici după finalizarea acestuia.

„Domnule ministru al Sănătăţii cu repetiţie, în mandatul căruia mor bolnavi în spitale nu de afecţiunea pentru care s-au internat, ci din cauza incompetenţei criminale care vă caracterizează pe Dvs şi pe guvernanţii de dreapta. Nu mai daţi vina pe mercur retrograd, birocraţie, Firea, PSD, Oprescu, Băsescu, Videanu, gaura din stratul de ozon sau ce vă vine în minte, pentru că vă faceţi de râs, mai mult decât vă faceţi oricum, prin prestaţia lamentabilă pe care o aveţi ca ministru, prin interesele oculte pe care le aveţi în Sănătate, prin studiile dubioase etc.”, se arată într-un mesaj al PSD Bucureşti, care o citează pe Gabriela Firea.

”Scrisoarea de intenție” a doamnei Firea adresată ministrului Sănătății
”Scrisoarea de intenție” a doamnei Firea adresată ministrului Sănătății

”Domnule ministru #dedreapta au ars 7 spitale sub Dvs şi colegul Tătaru”

Criticile demne de un om care a fost la conducerea Bucureștiului nu se opresc aici. Gabriela Firea demonstrează încă o dată că este un exemplu demn de urmat, considerând juste jignirile aduse omului politic din fruntea ministerului Sănătății.

„Dovediţi cu fiecare declaraţie că sunteţi prost informat şi prost, în general! Ar fi trebuit să cunoaşteţi faptul că anul acesta avem cea mai gravă criză de termoficare din ultimii 30 de ani. Motivul este că Bucureştiul e alimentat în mod curent cu DOAR 2 CET-uri, în loc de 6 câte au fost construite iniţial şi câte ar fi necesare.

În dimineaţa groazei când a izbucnit incendiul de la Matei Balş nu era nicio avarie în zonă, deci nu mai daţi vina pe Firea şi compania înfiinţată de mine şi echipa mea – Termoenergetica, pentru a putea atrage fonduri europene necesare reabilitării reţelei de termoficare – ceea ce am şi făcut (300 mil euro). Şi prin care am reabilitat 270 km de conductă, ceea ce nu va face în 4 ani colegul dvs de la primărie”, a completat prim-vicepreşedintele PSD.

Fostul primar general al Capitalei afirmă că au avut loc șapte incendii de la guvernarea liberarilor, iar aceștia sunt răspunzători de situțiile dramatice. Gabriela Firea îl numește ”superficial și incompetent” pe Vlad Voiculescu pe baza acțiunilor și măsurilor care nu au fost luate, astfel că s-a ajuns iarăși la un eveniment dezastruos la fel ca cel de anul trecut, în Piatra Neamț.

Urmăriți Impact.ro și pe