Diana Şoşoacă, scandal uriaş la Institutul Matei Balş. “Nu e un accident. Cer demisia lui Arafat”

Cristian Cojocaru / 29.01.2021, 13:44
Diana Şoşoacă, scandal uriaş la Institutul Matei Balş. “Nu e un accident. Cer demisia lui Arafat”

Senatorul din partea AUR, Diana Şoşoacă, a pornit astăzi un scandal uriaș în cazul incendiului de la Institutul Matei Balş. Șoșoacă cere demisia lui Raed Arafat, fiind ferm convinsă de faptul că acest dezastru nu este un accident.

Diana Şoşoacă reacționează în cazul incediului de la Institutul Matei Balş

În cadrul televiziunii România TV, senatoarea Diana Șoșoacă și-a exprimat cu tărie dorința ca actualul guvern Cîțu să demisioneze. Avocata are multe semne de întrebare cu privire la incendiul de astăzi dimineață de la Institulul Matei Balș din Capitală, în urma căruia cinci persoane au decedat.

„Să sperăm că a fost doar un accident şi nu a fost ceva de genul: a trebuit să moară oameni pentru a cădea un guvern. Asta este intuiţia mea. Eu cred că organele de anchetă trebuie să meargă pe acest pilon. Deja vorbim de Giuleşti 2 şi Piatra Neamţ 2. Uitaţi-vă că acei oameni sunt carbonizaţi. Ca să poată un corp să fie carbonizat, înseamnă că a trecut timp foarte mult. Cât timp au ars oamenii ăia acolo, de au murit carbonizaţi?”, a declarat Diana Şoşoacă, la România TV.

Potrivit informațiilor primite de către avocata Șoșoacă, victimele incendiului au avut arsuri interne. Aceasta explică faptul că aceste arsuri ”nu se pot realiza decât dacă a fost o arsură pe cale aeriană”. Omul politic afirmă că o aerotermă nu poate declanșa o astfel de explozie.

“Raed Arafat trebuie să își dea demisia”- Diana Șoșoacă FOTO PLAYTECH.RO
“Raed Arafat trebuie să își dea demisia”- Diana Șoșoacă FOTO PLAYTECH.RO

 Membrul AUR dorește căderea guvernului Cîțu

Senatoarea își dorește căderea actualului Guvern, acuzând că liderii politici nu fac ordine în sistemul medical cum de altfel nici nu au grijă de cetățenii acestei țării.

„Eu îmi doresc să cadă acest guvern, pentru că nu are ce căuta acolo. Se vede foarte clar că suntem mai preocupaţi de masca lui Şoşoacă şi de dosarul medical al lui Şoşoacă, decât să facem ordine în sistemul medical şi să avem grijă de oameni! Cred că buboiul Covidului începe să explodeze. Cred că românii vor trebui să iasă în stradă masiv.”,a mai afirmat Șoșoacă.

Diana Șoșoacă nu a luat în vizor doar actualul Guvern care, din punctul său de vedere, nu are ce căuta în sistem. Aceasta continuă și cu secretarul de stat Raed Arafat, care, consideră ea, ar trebui să își dea demisia.

“Raed Arafat trebuie să își dea demisia. Este deja al treilea eveniment de acest gen. El se ocupă mai mult de cum să abuzeze poporul român decât să își facă treaba. Cer demiterea lui. Sunt atâția profesioniști care pot face treaba asta cum trebuie. Situația este foarte gravă, avem cinci morți carbonizați și cu arsuri interne. Cum s-a ajuns în situația asta? Ce se întamplă cu oxigenul în exces din saloane?! Nu vreau să plătească medicii pentru incompetența celor de mai sus. Nu vreau să aud medici anchetați”, a spus Diana Sosoaca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI