Diana Șoșoacă și secretele sale. A făcut asta pentru copilul ei, vreme de 14 ani. O sa te facă să plângi (Exclusiv)

Iancu Andreea / 24.12.2020, 18:32
Diana Șoșoacă și secretele sale. A făcut asta pentru copilul ei, vreme de 14 ani. O sa te facă să plângi (Exclusiv)

A intrat recent în peisajul politicii românești, fiind proaspăt senator al Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Deși a devenit cunoscută pentru discursul dur și afirmațiile la adresa guvernanților, precum și pentru militarea împotriva portului măștii, Diana Șoșoacă are și o latură sensibilă. Ea a dezvăluit pentru playtech.ro ce gest a făcut timp de 14 ani pentru fiul său.

Gestul emoționant făcut de Diana Șoșoacă pentru fiul său

Diana Iovanovici Șoșoacă ascunde o latură sensibilă, în ciuda aparițiilor sale publice. Actualul senator, în vârstă de 53 de ani, a dezvăluit într-un interviu pentru playtech.ro o poveste extrem de emoționantă din familia sa. În prag de Crăciun, Diana Șoșoacă și-a amintit gestul pe care l-a făcut timp de 14 ani pentru copilul său. Povestea este una extrem de emoționantă, mai cu seamă reacția fiului său după aflarea adevărului.

Vreme de 14 ani, Diana Șoșoacă a lăsat deoparte îndatoririle de mamă și a îmbrăcat haina lui Moș Crăciun pentru fiul său și pentru alți copii din familie. Atentă la machiaj și la costumul autentic, cu burtă, al Moșului îndrăgit de copilași, Diana a reușit să îl surprindă an de an pe băiatul său cu cadourile dorite. Pentru că detaliile contează extrem de mult când ai în față perechi de ochișori curioși, Diana a recurs și la exerciții de vorbire pentru a obține o voce răgușită și groasă.

Diana Șoșoacă a povestit  un fragment emoționant din viața alături de fiul său
Diana Șoșoacă a povestit un fragment emoționant din viața alături de fiul său

”Povestea cu Moş Crăciun a durat până când fiul meu a împlinit 14 ani”. Cum a reacționat băiatul când a aflat

Avocata a avut din păcate o copilărie tristă din pricina divorțului părinților săi. Pentru că a rămas alături de mama sa, Diana Șoșoacă a simțit permanent lipsa tatălui său. Acesta este și unul dintre motivele pentru care a ales să facă acest gest impresionant pentru fiul său. Totuși, povestea lui Moș Crăciun a durat până când tânărul a împlinit 14 ani. Un coleg de-al băiatului a fost cel care a dat-o de gol pe femeie.

Povestea asta cu Moş Crăciun a durat cel puţin până fiul meu a împlinit vârsta de 14 ani. La Crăciunul din acea perioadă de timp, în ciuda machiajului meu atent, unul dintre colegii săi m-a privit cu multă atenţie, de la un moment încolo şi mai târziu i-a spus lui Andrei: ‘Fii atent la ochii Moşului, amice! Sunt exact ca ochii mamei tale!, a dezvăluit Diana Şoşoacă pentru sursa citată.

Pentru că băiatul știa că mama sa are grijă de renii Moșului, pe care îi hrănea în timpul vizitei bătrânelului, vestea că ea este ascunsă în costumul roșu i-a stârnit o reacție emoționantă tânărului.

A venit la mine după aceea şi şi-a cerut iertare. Mi-a spus ceva de genul: ‘Mamă, iarta-mă! Abia acum am înţeles. Eu te acuzam că nu eşti alături de mine atunci când mi-era cel mai bine, când Moşul era la noi acasă şi tu, de fapt, erai mai mult decât o mamă, mai mult decât Moşul cel adevărat!, a povestit avocata.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI